Merkaba lapis latsuli

17,00  sis. alv 24%

Pieni koko – valtava voima. Lapis latsuli merkaban voima on totuuden perspektiivistä näkemistä, Mestari El Moryan viisauden valossa kulkemista, oman korkeamman minuuden löytämistä. Sulje merkaba käteesi, sulje silmät ja hiljenny. Anna Totuuden värähtelyn vyöryä energiakenttääsi ja ota vastaan.

Merkaba on kolmiuloitteinen malli viisisakaraisesta tähdestä eli kuin kaksi pyramidia sulautuneena yhteen. Merkaban pyramideissa on tosin vain kolme kulmaa pohjassa eikä neliötä kuten perinteisessä pyramidissa. Meillä jokaisella on mahdollisuus kehittyä niin korkealle tasolle, että energiakehot muuntuvat kristallimerkabaksi. Merkaba onkin nimitys sille energiakehon muodolle, joka aktivoituu, kun koko chakrajärjestelmän värähtelyä kohotetaan riittävästi. Merkabassa kärki alaspäin oleva pyramidi tuo energiaa ylhäältä ja kärki ylöspäin oleva pyramidi tuo maadoittavaa energiaa Maan sydänkristallista. Fyysinen keho jää on merkaban keskelle.

Meditoidessasi merkabakiven kanssa säännöllisesti, kohotat värähtelyäsi ja aktivoit kerta kerralta omaa merkabaasi.

Lapis latsuli merkaba on viritetty Totuuden värähtelyyn. Totuuden värähtely tuo esiin sen, mikä ei ole näkyvää. Se pitää sisällään elämäntarkoituksen, sielunsuunnitelman, jälleensyntymät, korkeammat ulottuvuudet, kaiken tarkoituksen. Totuuden värähtely paljastaa meille, miksi olemme olemassa ja mihin pitäisi keskittyä, että voisimme parhaiten toteuttaa omaa suunnitelmaamme täällä maan päällä ollessamme. Totuuden värähtelyä säteilevät kivet ja kristallit auttavat hälventämään fyysisen maailman kapea-alaista todellisuutta ja tuovat esiin koko totuuden.

Merkaban koko 20mm ja paino noin 15g.

Varastossa

Merkaba lapis latsuli

17,00  sis. alv 24%