Merkaba lapis latsuli

17,00  sis. alv 24%

Pieni koko – valtava voima. Lapis latsuli merkaban voima on totuuden perspektiivistä näkemistä, Mestari El Moryan viisauden valossa kulkemista, oman korkeamman minuuden löytämistä. Sulje merkaba käteesi, sulje silmät ja hiljenny. Anna Totuuden värähtelyn vyöryä energiakenttääsi ja ota vastaan.

Merkaba on kolmiuloitteinen malli viisisakaraisesta tähdestä eli kuin kaksi pyramidia sulautuneena yhteen. Merkaban pyramideissa on tosin vain kolme kulmaa pohjassa eikä neliötä kuten perinteisessä pyramidissa. Meillä jokaisella on mahdollisuus kehittyä niin korkealle tasolle, että energiakehot muuntuvat kristallimerkabaksi. Merkaba onkin nimitys sille energiakehon muodolle, joka aktivoituu, kun koko chakrajärjestelmän värähtelyä kohotetaan riittävästi. Merkabassa kärki alaspäin oleva pyramidi tuo energiaa ylhäältä ja kärki ylöspäin oleva pyramidi tuo maadoittavaa energiaa Maan sydänkristallista. Fyysinen keho jää on merkaban keskelle.

Meditoidessasi merkabakiven kanssa säännöllisesti, kohotat värähtelyäsi ja aktivoit kerta kerralta omaa merkabaasi.

LAPIS LATSULIN VOIMA

Lapis latsuli on kurkkuchakran kivi, joka vaikuttaa vahvasti myös kolmas silmä -chakraan. Kivi vahvistaa intuitiota, henkisiä kykyjä ja se myös suojelee. Se kohottaa itsetuntoa, itseluottamusta ja kasvattaa rohkeutta. Kurkkuchakraan vaikuttaessaan se auttaa rohkeasti puhumaan omaa totuutta. Lapis latsuli auttaa luomaan tasapainon mielen, kehon ja hengen välille. Se kannustaa meditoimaan ja etsimään vastauksia sisimmästä, kuuntelemaan intuitiotaan.  Lapis latsuli kohottaa värähtelyä ja auttaa sinua saamaan vahvemman yhteyden valonauttajiin. Pelkoja poistava kivi, jonka pinnassa on usein pyriittihippuja. Pyriitti tuo kiveen voiman ja vahvuuden saada unelmia toteutumaan.

Merkaban koko 20mm ja paino noin 15g.

Varastossa

Merkaba lapis latsuli

17,00  sis. alv 24%