Tähtilapsen koti-ikäväkivi

14,00  12,00  sis. alv 24%

Tähtilapsen koti-ikävä kivi on mystisen, syvän ja kimaltelevan ulkonäkönsä vuoksi hyvin erityinen. Kaunis, pieni ja söpö, mutta todella voimakkaan energian omaava säihkyvä ja säkenöivä merkaba ☆ Moni katselee öiselle tähtitaivaalle ja kokee koti-ikävää tai hetkittäistä kaipuuden tunnetta, että siellä kaukana tähdissä on rakkaat ♡ Tämä kivi auttaa sinua lisäämään harmoniaa elämääsi ja vahvistamaan suhdettasi sieluperheeseesi ☆

Merkaba on kolmiuloitteinen malli viisisakaraisesta tähdestä eli kuin kaksi pyramidia sulautuneena yhteen. Merkaban pyramideissa on tosin vain kolme kulmaa pohjassa eikä neliötä kuten perinteisessä pyramidissa. Meillä jokaisella on mahdollisuus kehittyä niin korkealle tasolle, että energiakehot muuntuvat kristallimerkabaksi. Merkaba onkin nimitys sille energiakehon muodolle, joka aktivoituu, kun koko chakrajärjestelmän värähtelyä kohotetaan riittävästi. Merkabassa kärki alaspäin oleva pyramidi tuo energiaa ylhäältä ja kärki ylöspäin oleva pyramidi tuo maadoittavaa energiaa Maan sydänkristallista. Fyysinen keho jää on merkaban keskelle.

Meditoidessasi merkabakiven kanssa säännöllisesti, kohotat värähtelyäsi ja aktivoit kerta kerralta omaa merkabaasi.

SINISEN HIEKKAKIVEN VOIMA

Sininen hiekkakivi ei ole luonnonkivi, vaan se on valmistettu yleensä kvartsista ja maasälvästä. Tästä huolimatta, sillä on varsin hieno energia. Se auttaa keskittymään, parantaa johtajaominaisuuksia ja vahvistaa henkisiä voimavaroja.

Merkaban koko 20mm ja paino noin 15g.

Varastossa

Tähtilapsen koti-ikäväkivi

14,00  12,00  sis. alv 24%