Merkaba vuorikristalli

17,00  15,00  sis. alv 24%

Kaunis ja kirkas, äärettömän voimakas vuorikristallimerkaba ☆

Merkaba on kolmiuloitteinen malli viisisakaraisesta tähdestä eli kuin kaksi pyramidia sulautuneena yhteen. Merkaban pyramideissa on tosin vain kolme kulmaa pohjassa eikä neliötä kuten perinteisessä pyramidissa. Meillä jokaisella on mahdollisuus kehittyä niin korkealle tasolle, että energiakehot muuntuvat kristallimerkabaksi. Merkaba onkin nimitys sille energiakehon muodolle, joka aktivoituu, kun koko chakrajärjestelmän värähtelyä kohotetaan riittävästi. Merkabassa kärki alaspäin oleva pyramidi tuo energiaa ylhäältä ja kärki ylöspäin oleva pyramidi tuo maadoittavaa energiaa Maan sydänkristallista. Fyysinen keho jää on merkaban keskelle.

Meditoidessasi merkabakiven kanssa säännöllisesti, kohotat värähtelyäsi ja aktivoit kerta kerralta omaa merkabaasi.

VUORIKRISTALLIN VOIMA

Vuorikristalli on erittäin puhdistava ja virkistävä kristalli. Vuorikristalli vahvistaa käyttäjänsä omia energioita, poistaa energiatukoksia ja vahvistaa sydämen toiveita. Vuorikristallin kanssa meditointi tai sen kanssa visualisaation kuuntelu tai hoidon vastaanotto vahvistaa ja laajentaa kokemuksiasi korkeimmaksi parhaaksesi.

Vuorikristalli tasapainottaa kaikki chakrasi ja avaa erityisesti kruunuchakraasi. Se toimii vahvistavana apurina muiden kiviesi energioille.

Merkaban koko on 2cm. Jokainen kristalli on oma uniikki yksilönsä. Valitsemme sinulle oman.

Varastossa

Merkaba vuorikristalli

17,00  15,00  sis. alv 24%