Syyspäiväntasaus

Syyspäiväntasaus

Syyspäiväntasaus toimii erinomaisena ajankohtana henkilökohtaiselle arvioinnille. Mitä sellaista omassa itsessä ja elämässä on, mikä on on säilyttämisen arvoista ja mistä olisi parasta luopua? Syyspäiväntasauksen aika on täydellinen aika arvioida tekojaan ja valmistautua luomaan tulevaisuudesta entistä parempaa.

Olet sisimmästäsi moniulotteinen ja säteilet kaikissa sateenkaaren väreissä kuin puhdas kristalli. Sisimmän tutkiskelu, puhdistaminen ja eheyttäminen saa sisäiset värisi loistamaan. Syyspäiväntasauksen aikaan onkin erityisen hyvä sytyttää kynttilöitä ja käpertyä viltin alle kuuntelemaan Mestari El Moryan kokonaisvaltaista puhdistusta Portal of Onenessista. Se antaa sinulle valtavan määrän ymmärrystä ja hyväksyntää itseäsi ja elämääsi kohtaan 💛

Syyspäiväntasaus on äärettömän suuri tilaisuus kasvaa henkisesti, suorastaan loikata eteenpäin. Siihen auttaa Syyspäiväntasauksen hoitopaketti, jonka kanavoimme maapallolle tulevan suuren valoaallon aikana. Hoitopaketin kolme energiahoitoa kohottavat värähtelyäsi, tasapainottavat sisimpääsi, auttavat luopumaan tarpeettomasta ja harmonisoivat ulkoisen ja sisäisen maailman energiat, jolloin runsaus vyöryy elämääsi laajalla rintamalla ✨

Syyspäiväntasauksen aikaan pystymme helpommin kohtaamaan itsestämme ne puolet, joista emme pidä, ja joita piilotamme paitsi muilta, myös itseltämme. Näitä piirteitä on jokaisella, sillä se on osa ihmisyyttä. Henkinen kasvu on sitä, että tunnistaa ja hyväksyy omat alhaisetkin piirteensä ja valitsee sitten antaako niille voimaa vai ei. Jokaisella on valta tehdä valinta, ja jokainen myös on vahvempi kuin alhaiset piirteensä. Kun piirteet hyväksyy ja jättää ne huomiotta, ne eivät enää sen jälkeen saa sinua valtaansa. Silloin vapaudut monella tasolla ✨

Syyspäiväntasaus ja varsinkin Syyspäiväntasauksen hoitopaketti auttaa vapautumaan suuresti, jolloin voimme kasvaa henkisesti ja sisäinen väriloistomme pääsee purkautumaan esteettä todelliseen kirkkauteensa 💛

Rauhaa, rakkautta ja valoa ✨

Ostoskori0
Ostoskorisi on tyhjä!
Jatka ostoksia
0