Violettiliekki

Muutoksen energia

Violettiliekki on suurin ja voimakkain muutoksen energia, mihin ihmisillä on nykyisellään mahdollista päästä ns. käsiksi. Se ei ole ainut energia, mutta se on käyttökelpoisin ja toiminnaltaan tarkin edesauttamaan energiatason muutoksessa. Energiatason muutos puolestaan on ainoa muutos, joka on kestävää ja pysyvää. Kaikki muut muutokset ovat heijastuksia energiatason muutoksista. Tätä täytynee avata hieman enemmän.

Kaikki maailmassa on energiaa, joka värähtelee eri taajuuksilla, ihan kaikki, myös fyysinen maailma ja fyysiset esineet. Kiinteiden esineiden molekyylirakenne tekee niistä kiinteitä ja näkyviä, mutta jokaisessa atomissa on edelleen liike, energia ja värähtelytaajuus, ne eivät koskaan katoa. Maailmankaikkeuden pienimmistä rakenteista suurimpiin, kvarkeista universumeihin, näkyvä ja näkymätön koostuu energiasta ja värähtelystä. Energiaa on monenlaista, mutta Violettiliekin kohdalla keskitymme henkiseen energiaan, siihen mikä toimii tunteiden ja ajatusten polttoaineena. Energia ei luo tunteita, ne luomme itse, mutta energia ruokkii tunteita ja riippuen energian värähtelystä, se kasvattaa tiettyjä tunteita.

Esimerkiksi matala energia ruokkii vihaa. Pelko, katkeruus, kauna, mustasukkaisuus, kostonhimo ja epätoivo toimivat vihan polttoaineena. Samalla tavalla viha luo lisää matalaa energiaa, jolloin syntyy itse itseään ylläpitävä ja kasvattava matalan energian kehä. Koska näemme ympäröivän maailman juuri sellaisena kuin itse värähtelemme, luo tällainen viha-pelko-katkeruus-epätoivo-kehä omasta maailmasta sellaisen, joka entisestään vahvistaa negatiivista energiaa ja työntää meitä syvemmälle pimeyteen. Tällaisessa tilanteessa mieli kiertää kehää, murehtii asioita joihin ei voi vaikuttaa, luo pelkoja ja uhkakuvia, jotka eivät koskaan toteudu, kelaa loputtomiin menneitä asioita, jotka eivät enää muuksi muutu. Oma mielesi on tässä tilanteessa se, joka vie voimasi, uuvuttaa, väsyttää, synkistää ja saa sinut vajoamaan varjoksi omasta itsestäsi. Syö sinua elävältä ja imee sinusta elämää pois.

Violettiliekin voima

Mitä tapahtuu, kun Violettiliekki pääsee vaikuttamaan matalan energian kehään?

  • Ikävien tunteiden polttoaineena olevan energian värähtely muuttuu korkeammaksi, jolloin ajatuskehät, jotka ylläpitävät matalia tunteita, katkeavat.
  • Violettiliekki murtaa negatiivisen kehän ja vapauttaa siihen sitoutuneen energian hyödylliseen käyttöön.
  • Värähtelyn kohotessa, valo tunkeutuu tunteisiin ja ajatusmalleihin tuoden uutta perspektiiviä ja näkemystä kaikkeen.
  •  Murehtiminen vaihtuu luottamukseksi.
  • Epätoivo vaihtuu toivoksi.
  • Viha, katkeruus ja kauna sulavat ja muuttuvat päättäväisyydeksi, irtipäästöksi ja sinut itsesi vapauttavaksi anteeksiannoksi.
  • Oma voimasi palautuu sinulle itsellesi.

Miten Violettiliekin saa käyttöön?

Violettiliekkiä on voimansa vuoksi turvallista käyttää vain sitä kontrolloivien ja ohjaavien valonauttajien kanssa ja aina korkeimmaksi parhaaksi. Violettiliekin Valonauttajat ovat Arkkienkeli Zadkiel ja Mestari Saint Germain, jotka huolehtivat siitä, että kaikki liekin käytössä sujuu siten, ettei maailmaan alemmasta ja suppeammasta näkökulmasta katseleva ihminen tee itselleen vahinkoa. Violettiliekki on ihan mahdollista tuoda itse kutsumalla paikalle, mikäli tietää mitä tekee, mutta tämä ei ilmeisesti ole paras vaihtoehto, sillä aikaisemmin ihmisten historiassa Violettiliekki on otettu pois sen väärinkäytösten vuoksi.

Arkkienkeli Zadkiel on tämän vuoksi antanut meille tehtäväksi asettua välikädeksi, puhtaaksi kanavaksi Violettiliekin ja hänen itsensä energialle.

Toteutamme saamaamme tehtävää suurella kiitollisuudella kanavoimalla Zadkielin ja Violettiliekin energiahoidon torstaina 20.4. 💜 Huom. postitamme Arkkienkeli Zadkielin energiaan viritetyn chevronametistienkelin maksutta lähimpään noutopisteeseesi, yhdessä hoidon vastaanotto-ohjeiden kanssa. Hoito otetaan vastaan ametistienkelin kanssa 💜

Arkkienkeli Zadkielin Kosminen Violettiliekkihoito 59,00 €

Ostoskori0
Ostoskorisi on tyhjä!
Jatka ostoksia
0