Kristallivalokeho ja merkaba

Uuden tason energiajärjestelmä

Kristallivalokeho ja merkaba ovat oikeastaan yksi ja sama asia. Kuvittele merkaban ympärille valopallo, joka sulkee sen kokonaan sisäänsä, niin sinulla on vahva mielikuva kristallivalokehosta.

Merkaba on paitsi symboli, jossa taivas ja maa yhdistyvät kehossa, se on myös korkeamman energiajärjestelmän muoto. Kun chakrajärjestelmä kohoaa viidenteen ulottuvuuteen, chakrat eivät ole enää suorassa linjassa alhaalta ylös, vaan ne loittonevat kehosta ulospäin ja kiinnittyvät merkaban kärkiin ja linjojen risteyksiin siten, että sydänchakra jää kaiken keskukseksi. Tämä muoto tunnetaan myös nimellä Metatronin kuutio.
(Huom. jos merkaban olemus ja käyttö ovat aivan hepreaa, niin aloita ONENESSissa Portal of IHME. Siellä se kyllä selviää ja selkeytyy.)

Tämä energiajärjestelmän muutos aiheuttaa käytännön elämässä sen, että sen jälkeen ihan kaikki suodattuu aina sydämen kautta. Mitä tahansa elämässä tapahtuu, mitä näkee, kuulee, tuntee tai muuten havainnoi, se suodattuu aina oman sydämen kautta ja vasta sen jälkeen kulkeutuu siihen chakraan, jota havainto koskee.

Eli esimerkiksi, jos joku valehtelee ja kolmas silmä näkee tämän valheen läpi, niin aikaisemmin kurkkuchakra heti seuraavana chakrana, on jyrissyt totuuden torvena ja vaikka tarkoitus olisikin ollut oikea, viesti on helposti tullut ulos eri tavalla kuin jälkeenpäin olisi toivonut. Nyt kolmannen silmän havainto lähtee sydämeen ja vasta sydämestä kurkkuchakraan, jolloin viesti edelleen on tiukka ja rajat asettava, mutta samalla rakkaudellinen ja oikeudenmukainen eikä enää tulikivenkatkuinen. Tämä saa valehtelijassa suuremmalla todennäköisyydellä aikaan oman käytöksen tutkailua, kuin saarna, ripittäminen tai paasaaminen.

Sydämen asettuminen chakrajärjestelmän keskukseksi mullistaa sen, miten maailmaan suhtaudumme, miten asioihin reagoimme, mitä tunnemme, mitä ajattelemme ja mitä teemme. Sydän kaiken keskellä, kaiken keskuksena, avoinna, universaalia rakkautta ja hyvää oloa säteillen 💛

Aktivoi oma valokehosi ja päivitä chakrasi uudelle tasolle alla olevan hoidon avulla 🙏 👇

Ostoskori0
Ostoskorisi on tyhjä!
Jatka ostoksia
0