Melchizedekin sanat sinulle

Mestareiden Chakrahoito. Voin kertoa, että Piian ja Teemun ilme oli näkemisen arvoinen, kun esittelin heille tämän hoidon ja annoin sen heille työtehtäväksi. Järisyttävän suuri voima, joka kuitenkin tavoittaa jokaisen hoidettavan oikealla vahvuudella. Intensiivinen hoito, joka on mestareiden taidonnäyte ja lahja teille rakkaille ihmisille.

Me ihmisten kanssa tekemisissä olevat mestarit olemme nimenomaan teitä ihmisiä varten. Me olemme saavuttaneet mestaruuden, ylösnousseet korkeammille tasoille ja ottaneet tehtäväksemme ihmisten ja ihmiskunnan auttamisen.

Olemme käyneet läpi samanlaisen ihmisyyden karun, mutta niin kauniin polun ja tiedämme tarkalleen, mitä ihmisenä oleminen on. Olemme ystäviänne ja oppaitanne, auttamassa teitä kasvamaan ja kehittymään. Tiedämme tarkalleen sen, mitä sinä ystävämme käyt nyt elämässäsi läpi, mitä on takana, ja mitä edessä.

Tämä hoito on lahjamme sinulle. Iloitsemme ja suorastaan riemuitsemme, että otat lahjan vastaan. Hoito on voimakas puhdistaja ja parantaja, mutta ennen kaikkea se on juhla, jossa me juhlimme kasvuasi.

Otan mukaani jokaiseen Mestareiden Chakrahoitoon juuri ne mestarit, joiden läsnäolo ja energia on sillä hetkellä korkeimmaksi parhaaksesi. Meitä on paljon, eivätkä kaikki valonveljeni ja valonsisareni suinkaan ole niitä tunnetuimpia maailmanopettajia, vaan tulet kohtaamaan hoidossa myös mestareita, joista et ole ennen kuullutkaan. Ota uudet ystäväsi ilolla ja kiitollisuudella vastaan. 

Kehotan sinua kuitenkin pitämään pääintention chakrojesi puhdistuksessa ja parannuksessa.

Nimeni on Mestari Melchizedek 

Olen ainoa nimeltä mainittu mestari tässä hoidossa. Tämä siksi, että minä olen Valkoisen Liekin Voiman opettaja, suojelija ja pääasiallinen neuvoja. Minua voi myös kutsua Valkoisen Liekin Voiman äänitorveksi.

Energiani on mahtipontista, varmaa, isällistä ja lempeää. Mukanani tulee usein myös lohikäärmeiden energiaa, joten mikäli aistit sellaista, aistit aivan oikein. Luota itseesi. Värähtelyni on vahvaa, laajaa ja kauaskantoista. Annostelen energiaani oikean määrän, kaikkien korkeimmaksi parhaaksi. Tiedän, kuinka väkevää energiaa ja kuinka paljon kukin milloinkin tarvitsee. 

Hoidon tehostaminen

Mestareiden Chakrahoito on jo valmiiksi erittäin voimakas ja tehokas. Se on tietyllä tavalla tehokkain hoito, jonka olen koskaan antanut Piian ja Teemun tehtäväksi. Sinulla ystäväni, on mahdollisuus kuitenkin vahvistaa hoitoa entisestään, mestariveistosten avulla.

Ota hoitoon mukaan Valkoisen Liekin Voiman virittämä mestarikallo tai mestariveistos. Näin sinulla on entistä vahvempi yhteys meihin ja meillä sinuun. Veistos toimii vahvistajana välillämme.

Nauti hoidoista, nauti kasvusta. Nauti elämästä.

Sinun, Mestari Melchizedek 

Mestarikallot löytyvät täältä

Kristallimestarit löytävät täältä