Mestari Merlin 197g

188,00  sis. alv 24%

”Elämän suurin taika on kaiken kokeminen ja eläminen kirjavan riemullisuuden kautta, joka saa asiat muuttumaan toisiksi. Se on sydämen alkemiaa. Selitän tätä hieman. Maailma ei ole sellainen kuin mitä sen tapahtumat ovat. Se ei ole todellisuus. Todellisuus on jokaiselle yksilöllinen, sen mukaan millaisena maailman kokee. Sama tapahtuma, esimerkiksi syksyn alkaminen voi edustaa toiselle kaiken loppumista, näivettymistä ja kuolemaa, kun se toiselle merkitsee yltäkylläisyyttä, sadonkorjuuta ja luonnon väriloistoa. Tapahtuma on silti täysin sama. Jokainen voi itse valita, millaisena haluaa oman todellisuutensa näyttäytyvän. Kun tekee sisimmässään töitä ja haluaa vaihtaa oman maailmankuvansa synkästä valoisaksi, on se alkemiaa, johon minä opastan ja kannustan. Kun maailmankuva ja maailman kokeminen muuttuu, muuttuu myös se todellisuus, jossa elät.”

– Mestari Merlin

Valkoisen Liekin Voiman suunnittelema, uskomattoman kaunis ja uniikki vuorikristallista kaiverrettu ylösnoussut mestari ♡ Veistos on viritetty Mestari Merlinin energiaan sekä Viisauden ja Runsauden värähtelyyn.

Tämä viisautta säteilevä mestari vahvistaa sinun omaa korkeampaa ajatusmaailmaasi ja maailman havainnointia korkeammasta näkökulmasta. Korkeamman ajatusmaailman virtauksessa eläminen saa sinut valitsemaan jokaisessa tilanteessa siten kuin sisäinen mestariminäsi valitsisi. Tämä elämäntapa ei voi johtaa muuhun kuin suureen kasvuun ja tietoisuuden laajenemiseen Viisauden valtaväylällä ♡

Meditoi Merlinin kanssa, kuuntele hänen kanssaan hoitava kuuntelumme tai ota energiahoito vastaan hänen kanssaan ja tulet huomaamaan, miten erilaisen kokemuksen saatkaan, miten korkealle energiat nousevatkaan ♡ Anna Merlinin hoitaa, puhdistaa, parantaa ja helliä sinua, anna sen kuljettaa sinut sinne, missä sinua sillä hetkellä tarvitaan ja anna sen opettaa sinua korkeimmalla mahdollisella tavalla.

Korkeus noin 11cm, paino 197g.

Varasto loppu