Portal of IHME

Ota elämäsi haltuun

liity portaaliin

PORTAL OF IHME – Ota elämäsi haltuun

Portal of IHME opettaa sinulle helpon metodin päivittäiseen käyttöön.
IHME-metodin avulla pystyt hallitsemaan itseäsi, energiaasi ja elämääsi 💛

 • Intentio – voit keskittää oman voimasi haluamaasi asiaan ja maailmankaikkeus vastaa energiaasi
 • Henki – olet yhteydessä omaan korkeimpaan minuuteesi eli toimit korkeimmassa ohjauksessa
 • Maadoitus – olet yhdistyneenä planeetan energiaan ja nostat itseesi Maan energiaa
 • Energiasuojat – osaat suojata omat energiasi, etkä ime toisten negatiivista energiaa itseesi

IHME-metodin osaamisen myötä pystyt täydellisesti hallitsemaan itseäsi, omaa tilaasi ja elämääsi. Se avaa käyttöösi rajattoman voiman, luottamuksen, rauhallisuuden, tasapainon, rakkauden ja viisauden. Sinä alat olla se kuka todella olet ja tehdä elämälläsi, mitä oikeasti tahdot 💛

Entä jos toisten energiat eivät vaikuttaisi sinuun? Millainen sinä olisit?

IHME-metodi pitää sinut suojassa, maadoittuneena, tasapainossa ja omassa voimassasi 💛

Aloita tästä

Kuulostaako jokin seuraavista tutulta?

 • Olet tyytymätön elämäntilanteeseesi ja haluat muutosta
 • Elämäsi tuntuu jumiutuneelta ja junnaavalta
 • Aloitat uusia asioita, mutta et saa alkuinnostuksen jälkeen vietyä niitä maaliin ja koet epäonnistuneesi
 • Olet tyytymätön työhösi tai taloudelliseen tilanteeseesi
 • Olet tyytymätön parisuhteeseesi, koska se ehkä vie enemmän kuin antaa
 • Olet sidoksissa johonkin haitalliseen ihmissuhteeseen, josta et pääse irti
 • Olet miellyttänyt aina muita ja haluat oppia elämään enemmän itsellesi
 • Olet kokenut vastoinkäymisiä ja haluat keinon päästä niistä yli (IHME-metodi toimii nyt ja tulevaisuudessa)
 • Haluat mennä kohti unelmiasi ja saavuttaa sen, mitä olet aina halunnut (opit hyödyntämään positiivisen kierteen voimaa)

Jumiutuneet tuntemukset omasta elämästä ovat normaaleja, vaikka elämäsi näyttäisi muiden silmissä erittäin hyvältä.

Teemulle tämä on omasta aikaisemmasta elämäntilanteesta hyvin tuttua. Kaikki oli ulkoisesti hyvin; oli töitä, perhe ja lapsia, omakotitalo ja sukulaiset ympärillä. Silti mielessä kyti ainainen ajatus, että tässäkö kaikki ja lisäksi tuntui kuin olisin ollut väärässä paikassa, väärien ihmisten ympäröimänä?

Jos sinulla on tuo sama tunne, tiedät, ettei kukaan läheisesi sitä voi ymmärtää. Ainoastaan sinä voit, joten tunnet itsesi myös yksinäiseksi läheistesi keskelläkin. Tunnetta ja sulkea silmänsä omalta hyvinvoinnilta ja yrittää sopeutua elämäänsä. Jotkut tekevät sitä koko elämänsä, Teemulle tuli mitta täyteen ja oli lähdettävä tekemään muutosta, vaikka se olikin vain suuri tuntematon.

Ajatus muutoksesta voi tuntua alkuun itsekkäältä, jos kaikki on ulkoisesti ”hyvin”, eikä ole mitään yksittäistä isoa syytä, mikä olisi helppo selitys itselle ja muille. Se ei kuitenkaan ole itsekästä, koska onnellisuus ei löydy ulkoisista asioista, se joko on tai ei ole sisimmässä. Ja jos se ei ole, pitää tehdä sellaisia muutoksia, että sisin säteilee onnea, iloa ja rakkautta.

Kun opit luomaan IHME-metodin avulla yhteyden sisimpääsi, löydät ilon, valon, tasapainon ja rakkauden sisimmästäsi ja sen myötä myös itsesi ulkopuolelta kaikista tilanteista.

Jos haluat saavuttaa jotain, mitä et ole vielä saavuttanut, täytyy sinun olla enemmän kuin olet vielä koskaan ollut.

Jos olet tyytymätön tämänhetkiseen elämäntilanteeseesi, niin kysy itseltäsi: viekö arkeni minua siihen suuntaan, johon haluaisin mennä. Jos vastauksesi on ei, niin sinun täytyy avata elämässäsi uusi sivu ja tehdä asioita toisella tavalla.

Elämäsi uusi sivu aukeaa Portal of IHMEen avulla. IHME-metodin ansiosta ajanjakso, joka on ainoastaan vienyt paljon voimiasi, mutta ei eteenpäin, on nyt päättymässä.

Huomaat, kuinka tuo raskas ajanjakso toimii lopulta polttoaineena ja antaa sinulle voimia lähteä tälle muutoksen tielle, jossa sinusta kasvaa paras versio itsestäsi 💛

IHME 01

IHME -metodi perustuu helppouteen, sallimiseen ja energioiden virtaukseen. Jokaisella IHMEen kuuntelukerralla sydän avautuu, värähtely kohoaa ja tietoisuus laajenee. Tämä antaa energiaa todella paljon enemmän käytettäväksi ja tällöin kaikessa ja kaikissa tilanteissa on rauha läsnä.

Ensimmäinen IHME -kuuntelu on kestoltaan n. 12 minuuttia.

 

 

IHME 02

Tämä toinen kuuntelu on huomattavasti ensimmäistä kuuntelua lyhyempi, koska IHME nopeutuu sitä mukaa, kun sitä harjaantuu käyttämään.

Kuuntelun pituus on enää alle 6 min.

IHME 03

Ennen pitkää kaikki kuuntelut käyvät liian hitaiksi, koska ne ovat aina hitaampia kuin ajatus ja hitaampia kuin valo.

Tämän kuuntelun kesto on noin 4 min. Se on tehty helpottamaan IHME-metodin tekemistä ja olemaan välietappi matkalla siihen pisteeseen, että osaat itsenäisesti elää IHMEessä.

VALONAUTTAJAT TEHOSTAVAT IHMETTÄ

Koska joskus voi olla on helpompi luottaa valomaailman apuun, kuin itseensä, teimme kuuntelun, jossa Arkkienkelit Gabriel ja Sandalfon sekä ylösnousseet mestarit auttavat sinua IHMEen kanssa.

Jos olet kokenut pientäkään epävarmuutta IHMEen tekemisessä, saat varmasti apua ja luottamusta tästä kuuntelusta. Kun luottamuksesi kasvaa, myös IHME vahvistuu 💛

 

IHME 04

Viimeinen IHME -kuuntelu on nopea vahvistaminen, joka on kestoltaan noin 2,5 minuuttia.

IHME 04 on hyvänä tukena jatkossakin omalle IHME-metodin vahvistamiselle, vaikka tietenkin omassa mielessä IHMEen tekeminen onkin se tärkein juttu. Välillä on silti mukava saada hieman tukea omaan tekemiseen 💛

 

ALOITA PORTAALI

MIKSI PORTAL OF IHME?

IHME on valaissut elämäni

 ja tuonut runsauden ja luottamuksen mukanaan. Etenkin nyt 5. viikon kohdalla ymmärsin viimeistään, miten tärkeästä oppiläksystä on kyse. IHMEen avulla olen laskeutunut syvemmin kehooni, enkä enää leijaile niin paljoa tai elä vain päässäni.

Kehossa oleminen ja kehooni asettuminen on itselleni ollut aina haastavampaa, ja tämän yksinkertaisen metodin avulla olen päässyt paljastamaan oman epäluottamukseni omiin kykyihini sekä egoni vastustuksen ja tarpeen kontrolloida.

Aloin viimein ymmärtää, että itseeni luottaminen, ei egooni, on kaikkein tärkeintä. Ihmeitä on tapahtunut siitä asti tasaista tahtia: Aloitin uudessa työharjoittelupaikassa, jossa pääsen tekemään merkityksellistä ja luovaa työtä toisten hyväksi, pääsen osallistumaan ilmaiseksi elämäni ensimmäiselle retriitille, varallisuuteni kasvaa silmissä, voitin kesäpäivänseisauksen hoitopaketin, sain ystävältä VIP lipun festivaaleille ja olen elänyt tänä kesänä enemmän kuin muistan tehneeni viimeisen vuoden aikana, itseäni kunnioittaen.

Koen että IHME on saanut tämän aikaan sillä , että se on auttanut minua yhdistymään itseeni, todelliseen itseeni, jossa on se kaikki potentiaali luoda ihanaa ja ihmeellistä elämää. Olen tänä lyhyenä aikana oppinut hyväksymään itseni syvemmin, rakastamaan itseäni enemmän, pitämään itsestäni parempaa huolta kuin ennen ja ennen kaikkea seuraamaan sydäntäni.

Edessä on vielä elämän pituinen matka, ja olen varma, että se haastaa minua aika ajoin vain testatakseen onko opit menneet perille. Jatkan siis mielenkiinnolla tätä matkaa eteenpäin ja luotan tulevani aina vaan kirkkaammaksi ja puhtaammaksi omaksi itsekseni.

Kiitos rakkaat Piia ja Teemu ❤️ sekä kaikki muut valonauttajat.

Saku Tauru

PORTAL OF IHMEen VAIKUTUS

Tuntuuko mikään alla olevista koskettavan sinua? Jos kolahtaa, on Portal of IHME sinua varten 💛

 • Tahdot kasvattaa itsetuntoasi ja olla itsevarmempi kaikissa tilanteissa
 • Tahdot oppia rakastamaan itseäsi enemmän ja ymmärtämään oman arvosi
 • Haluat rohkeutta tehdä asioita, joita olet halunnut tehdä vuosikaudet
 • Haluat oppia suojautumaan negatiiviselta energialta ja nostamaan positiivisia energioitasi myös kriisin keskellä
 • Haluat oppia olemaan kärsivällisempi ja täysin tyyni esimerkiksi kiireessä tai liikenneruuhkassa
 • Olet ollut riippuvainen muista ihmisistä ja haluat ottaa elämäsi omaan hallintaan, etkä mennä vain virran mukana
 • IHME-metodin avulla löydät oman tahtosi ja opit elämään elämää itsellesi kuitenkin läheisistäsi välittäen
 • Sinua kiinnostaa sisäisen rauhan löytäminen, jonka avulla löydät ilon ja tasapainon
 • Haluat olla energisempi ja eläväisempi, jolloin saat asioita aikaan. Rästiin jääneet asiat alkavat tapahtua kuin itsestään
 • Opit tunnistamaan negatiivisten ajatusten nousemisen ja estämään niitä valtaamasta mieltäsi

IHME-metodi on todella voimakas ja nopea työkalu, jonka käytön oppii kuka tahansa. Se on jopa uskomattoman voimakas, mutta aina positiivisella tavalla, koska se muuttaa elämääsi haluamaasi suuntaan. Osalle IHME-metodi on keino päästä yli vastoinkäymisistä. Osalle se tuo keinon säilyttää malttinsa. 

Kuvittele tilanne, jossa ympärilläsi kuohuu, ihmiset huutavat ja sinä vain säilytät oman rauhallisuutesi, pysyt omassa voimassasi, tyynenä ja vahvana. Sinulla on käytössäsi keino, jolla et tempaudu tunnemyrskyyn mukaan. Toisille se tuo rohkeutta päästää huonosta ihmissuhteesta irti. Toiset taas alkavat pärjäämään töissä paremmin ja kasvattavat tulojaan.

Jokaiselle menetelmä opettaa kuitenkin löytämään sisimmästään ilon, valon, rakkauden ja tasapainon, mikä on välttämättömyys positiivisten asioiden tapahtumiselle elämässäsi – mitä ne sitten sinun kohdallasi ovatkaan

olen valmis

MITEN PORTAL OF IHME TOIMII?

Videoiden ja tekstien avulla käydään teoriapuoli läpi ja kuunneltavien harjoitusten avulla opitaan helppo IHME-metodi, jota käyttämällä pystyt mihin vain 💛

PORTAL OF IHME ON SINUA VARTEN, JOS:

Olet kyllästynyt murehtimaan tulevia ja vatvomaan menneitä.

Haluat olla rohkeampi ja itsevarmempi.

Haluat olla samaan aikaan herkkä, mutta suojassa ja omassa voimassasi.

Olet tyytymätön tähän elämäsi hetkeen ja haluat muutosta.

Oletko odottanut jotain merkkiä?

Tämä on se odottamasi merkki. Valomaailma on valmiina ja odottaa, että pääsee auttamaan sinua. Kaikki on enää sinusta itsestäsi kiinni ja mikä sinua estäisi?

Kun tilaat ensimmäisen kerran Portal of Onenessin, saat kestotilauksen ensimmäisen kuukauden -20% alennuksella, kun käytät kassalla koodia PORTAL20 💛

Liity portaaliin nyt

Tämä on se hetki, josta on helppo jälkeenpäin ajatella, että se oli loppuelämäni ensimmäinen päivä.