Piia ja Teemu

Valkoisen Liekin Voima on syntynyt Mestareiden ohjaamana, sinua varten, kaikkien korkeimmaksi parhaaksi ♡

Ei ole sattumaa, että juuri sinä luet tätä viestiä juuri nyt. Siinä tilanteessa, jossa nyt olet. Kun luet tätä ja olet valmis muutokseen, tulet löytämään sisäisen itsesi, voiman sisimmästäsi ja elämäsi tulee muuttumaan.

Lue lisää

Piia

Minun henkinen ja sen jälkeen tietoinen taipaleeni sai alkunsa esikoiseni kuolemasta. Se pakotti minut kysymään, mitä järkeä tässä kaikessa on? Elämässä nimittäin. Olin äitiyslomalle jäänyt äiti, jonka syli oli tyhjä. Se oli raakaa – olin pirstaleina. Elämän vääryys ja kohtuuttomuus sai minut etsimään vastauksia, joita kenelläkään ei ollut valmiina. Olin pohjalla ja minun tuli tehdä päätös, jatkanko vai luovutanko.

Edesmennyt poikani oli tuonut ylösnousseet mestarit, tarkemmin sanottuna Valkoisen Veljeskunnan sekä enkelit elämääni. En vain vielä ymmärtänyt kokonaisuutta, eikä minun tarvinnutkaan. Pystyin luottamaan, että pojallani on kaikki hyvin, ja se riitti.

Seuraavaksi huomioni kääntyi rikkinäiseen sisimpääni ja ymmärsin, ettei mikään ulkopuolellani voi sitä korjata, minun tulee tehdä se itse. Aloin puhdistamaan ja rakentamaan itseäni pala palalta. Yhteyteni korkeimpaan minuuteeni ja koko valomaailmaan avautui.

Aloin vahvistua. Sisäiset voimavarani avautuivat aivan uudelle tasolle. Itse asiassa rakensin itseni kokonaisemmaksi, mitä olin koskaan ollutkaan. Palaset alkoivat loksahdella paikoilleen. Ymmärsin menetysten tarkoitukset ja vastoinkäymisten opit. Olin valmis tekemään elämästäni sellaisen, johon sydämeni valo minua ohjasi. Pystyin nostamaan itseni mielessäni samalle tasolle muiden kanssa. Minusta tuli aito oma itseni.

Sinnikkyyteni yllätti välillä itsenikin. Poikani, tuo yksi Valkoisen Veljeskunnan mestareista, on opettanut minulle paljon. Minun tehtäväni on toimia oppaana halukkaille, tuoda parhaimmalla mahdollisella tavalla mestareiden opetukset ja keinot jokaisen saataville. Siksi Valkoisen Liekin Voima syntyi.

Jos sinulla on vastoinkäymisiä, surua, pelkoja ja sinua rajoittavia ajatusmalleja sekä tunteita – haluan kertoa, että on täysin mahdollista oppia niistä tarvittava ja päästää niistä irti. Pystyt avaamaan sydämesi, arvostamaan itseäsi, asettamaan rajasi. Autan sinua siinä täydestä sydämestäni. Autan sinua voimaantumaan, eheytymään ja tulemaan siksi, joka sinä todellisuudessa olet ♡

Teemu

Tietoisuuden laajentamiseni, fyysistä ulottuvuutta kauemmas, alkoi syvästä ja pitkään kestäneestä tyytymättömyydestä ja turhautumisesta elämään.

Kaikki oli ulkoisesti hyvin, oli työtä, perhe ja lapsiakin. Silti päällimmäinen ajatus oli, että tässäkö kaikki? Tätäkö elämä on siihen saakka, kunnes se syystä tai toisesta loppuu?

Lähdin etsimään vastauksia kysymyksiin, että onko sitä muuta olemassa, miksi täällä edes olemme ja mikä on elämän tarkoitus.

Vastauksia on löytyi ja on löytynyt paljon näiden vuosien aikana. Vastaukset veivät yhä syvemmälle ja aina uusien kysymysten pariin. Ennen pitkää edessä oli tilanne, että kysymyksiin ei enää löytynytkään tyydyttäviä vastauksia ulkopuolelta, vaan sisimmästä. Sillä tiellä olen edelleen, laajentamassa tietoisuuttani sisimmässäni olevan yhteyden kautta.

Se onkin tärkein asia, mitä voimme kenellekään opettaa. Näyttää, miten jokaisen sisimmästä löytyy yhteys, opas, valo ja rakkaus ♡

 
Rakkaudella 
Piia ja Teemu