Piia ja Teemu

Valkoisen Liekin Voima on syntynyt Mestareiden ohjaamana, sinua varten, kaikkien korkeimmaksi parhaaksi ūüíõ

Ei ole sattumaa, ett√§ juuri sin√§ luet t√§t√§ teksti√§ juuri nyt, juuri t√§ss√§ tilanteessa, jossa nyt olet. Kun olet l√∂yt√§nyt t√§m√§n sivun, olet valmis muutokseen. Tulet l√∂yt√§m√§√§n sis√§isen voimasi ja el√§m√§si tulee muuttumaan ūüíõ 

Piia

Minun henkinen ja sen j√§lkeen tietoinen taipaleeni sai alkunsa esikoiseni kuolemasta. Se pakotti minut kysym√§√§n, mit√§ j√§rke√§ t√§ss√§ kaikessa on? El√§m√§ss√§ nimitt√§in. Olin √§itiyslomalle j√§√§nyt √§iti, jonka syli oli tyhj√§. Se oli raakaa ‚Äď olin pirstaleina. El√§m√§n v√§√§ryys ja kohtuuttomuus sai minut etsim√§√§n vastauksia, joita kenell√§k√§√§n ei ollut valmiina. Olin pohjalla ja minun tuli tehd√§ p√§√§t√∂s, jatkanko vai luovutanko?

Mestarit ja enkelit

Edesmennyt poikani toi ylösnousseet mestarit, tarkemmin sanottuna Valkoisen Veljeskunnan sekä enkelit elämääni. Tiesin, etteivät muut näe enkeleitä fyysisin silmin, mutta hyväksyin erilaisuuteni, että minä näin. En vielä silloin ymmärtänyt kokonaisuutta, eikä minun tarvinnutkaan. Pystyin luottamaan, että poikani on enkelten ja mestareiden kanssa ja hänellä on kaikki hyvin, se riitti.

Monen vuoden ajan enkelit ja mestarit ilmestyivät minulle, tuoden aina mukanaan suuren rauhan tunteen. Viimein tuli hetki, jolloin hoksasin kysyä minulle ilmestyneeltä enkeliltä, mitä hänellä on asiaa. Sain vahvan kehotuksen alkaa kanavoimaan enkelienergiaa ja alkaa hoitaa ihmisiä ja eläimiä. Minua kuulemma tarvittiin ja töihin piti ryhtyä heti. Niin uskomatonta kuin se onkin, seuraavana päivänä tietokoneeni näytölle ilmestyi mainos enkelihoitajakoulutuksesta. En ollut sitä hakenut, enkä edes tiennyt sellaista olevankaan, mutta siinä näytöllä se vain oli.

Työ alkaa

Niinpä minä vastasin kutsuun ja lähdin kehittämään itseäni ja sen myötä tekemään energiahoitoja. Yhteyteni korkeimpaan minuuteeni ja koko valomaailmaan avautui. Hoitajakoulutuksen jälkeen seurasi kanavointikoulutus sekä opettajakoulutukset.

Seuraavaksi huomioni kääntyi rikkinäiseen sisimpääni ja ymmärsin, ettei mikään ulkopuolellani voi sitä korjata, minun tulee tehdä se itse. Aloin puhdistamaan ja rakentamaan itseäni pala palalta. Kanavoin enkeleiltä, yksisarvisilta ja mestareilta puhdistavia ja parantavia harjoituksia. Aloin vahvistua ja sisäiset voimavarani avautuivat aivan uudelle tasolle. Itse asiassa rakensin itseni kokonaisemmaksi, mitä olin koskaan ollutkaan.

Palaset alkoivat loksahdella paikoilleen. Ymm√§rsin menetysten tarkoitukset ja vastoink√§ymisten opit. Olin valmis tekem√§√§n el√§m√§st√§ni sellaisen, johon syd√§meni valo minua ohjasi. Pystyin nostamaan itseni mieless√§ni samalle tasolle muiden kanssa. Minusta tuli aito oma itseni.

Tehtäväni

Minun teht√§v√§ni on muistuttaa sinua sinun omasta voimastasi ja siit√§, ett√§ sin√§ itse luot oman el√§m√§si. Toimin oppaana halukkaille ja tuon parhaimmalla mahdollisella tavalla valomaailman tarjoaman avun jokaisen saataville. Siksi Valkoisen Liekin Voima syntyi.

Jos sinulla on vastoink√§ymisi√§, surua, pelkoja ja sinua rajoittavia ajatusmalleja sek√§ tunteita ‚Äď haluan kertoa, ett√§ on t√§ysin mahdollista oppia niist√§ tarvittava ja p√§√§st√§√§ niist√§ irti. Pystyt avaamaan syd√§mesi, arvostamaan itse√§si, asettamaan rajasi. Autan sinua siin√§ t√§ydest√§ syd√§mest√§ni. Autan sinua voimaantumaan, eheytym√§√§n ja tulemaan siksi, joka sin√§ todellisuudessa olet ūüíõ

Teemu

Teemu

Tietoisuuden laajentamiseni, fyysistä ulottuvuutta kauemmas, alkoi syvästä ja pitkään kestäneestä tyytymättömyydestä ja turhautumisesta elämään.

Kaikki oli ulkoisesti hyvin, oli työtä, perhe ja lapsiakin. Silti päällimmäinen ajatus oli, että tässäkö kaikki? Tätäkö elämä on siihen saakka, kunnes se syystä tai toisesta loppuu?

Lähdin etsimään vastauksia kysymyksiin, että onko sitä muuta olemassa, miksi täällä edes olemme ja mikä on elämän tarkoitus.

Vastauksia on löytyi ja on löytynyt paljon näiden vuosien aikana. Vastaukset veivät yhä syvemmälle ja aina uusien kysymysten pariin. Ennen pitkää edessä oli tilanne, että kysymyksiin ei enää löytynytkään tyydyttäviä vastauksia ulkopuolelta, vaan sisimmästä. Sillä tiellä olen edelleen, laajentamassa tietoisuuttani sisimmässäni olevan yhteyden kautta.

Se onkin t√§rkein asia, mit√§ voimme kenellek√§√§n opettaa. N√§ytt√§√§, miten jokaisen sisimm√§st√§ l√∂ytyy yhteys, opas, valo ja rakkaus ūüíõ