Opit aiemmin käymässäsi IHME-valmennuksessa, kuinka voit vaikuttaa omaan elämääsi IHME-metodin avulla.

Ylösnousemuksen Portaali on paikka, jossa luot todellisia ja pysyviä muutoksia elämääsi.

Sinusta tulee kokonainen oma itsesi, sellainen kuin oikeasti olet.

Jos pidit IHME-valmennuksesta, niin tulet rakastumaan Ylösnousemuksen Portaaliin ♡

Valmennettaviemme sanoin: IHME-valmennus on alku uuteen maailmaan. Ylösnousemuksen Portaali on paikka, jossa tehdään töitä itsensä eteen.

Ylösnousemuksen Portaalissa käytössäsi ovat lukuisat hoitokuuntelut, kasvava määrä harjoituksia ja kursseja, me valmentajat Piia ja Teemu sekä lämmin ja rakastava yhteisö.

Pääset hankkimaan jäsenyyden Ylösnousemuksen Portaaliin, kun olet suorittanut suositun IHME-valmennuksen, koska portaalin kuunteluissa ja hoidoissa hyödynnetään IHME-metodia.

Ylösnousemuksen Portaalin hinta on 35–44 €/kk riippuen valitsemastasi jäsenyyden pituudesta.

Hinnan edullisuutta on hämmästelty paljon, koska kuukausihinnalla voit ottaa vastaan jopa yli 1 000 € edestä hoitokuunteluita 🙂

liity jäseneksi Katso portaalin sisältö

Miten Ylösnousemuksen Portaali laajentaa IHME-valmennuksessa oppimiasi asioita?

IHME-valmennus sai sinut ymmärtämään, kuinka voit itse vaikuttaa oman elämäsi suuntaan. Opit siellä IHME-metodin, jonka avulla tunnet itsesi itsevarmaksi, suojatuksi, rauhalliseksi ja positiiviseksi aina kun haluat.

Ylösnousemuksen Portaalissa teet itsestäsi kokonaisen oman itsesi:

Ylösnousemuksen Portaali on paikka, jossa pääset tekemään vielä pysyvämpiä muutoksia juuri niihin osa-alueisiin, joihin kaipaat eniten apua ja muutosta. Näitä ovat esimerkiksi rohkeammaksi tuleminen, irtipäästön opettelu, hyväksyminen, anteeksianto, pelkojen poisto, tietoisuuden laajentaminen ja chakrojen puhdistaminen.

Tulet huomaamaan, että lopulta kaikki on yhteydessä kaikkeen. Kun tulet yhdessä osa-alueessa paremmaksi, se heijastuu suoraan johonkin toiseen osa-alueeseen positiivisesti. Esimerkiksi tietoisuuden laajentaminen lisää rohkeuttasi, kykyäsi päästää irti energiaasi kuluttavista asioista sekä kykyäsi hyväksyä asioita ja hyväksyminen helpottaa puolestaan anteeksiantoa.

Ylösnousemuksen Portaalissa sinusta tulee kokonaisempi. Juuri sellainen kuin sinä oikeasti olet. 

IHME-valmennus on kuin 5 viikkoinen viulutunti, jossa opit viulunsoiton peruselementit. Sen aikana alat ymmärtämään, mistä viulunsoitossa on kyse. Opit soittamaan viululla yhtä kappaletta ja koet aidosti, että ”minähän pystyn tähän!”, ”minä osaan!”, ”kun jatkan näin, niin minusta tulee niin hyvä kuin vain haluan!”.

Nuo ovat vertauksia IHME-metodin tuomasta varmasta, valontäyteisestä ja rauhoittavasta tunteesta, jossa huomaat olevasi itse oman elämäsi ohjaksissa.

Ylösnousemuksen Portaalissa alat tekemään itsestäsi todellista viulistia. Opit soittamaan lukuisia eri kappaleita, joilla voit käsitellä erilaisia asioita elämässäsi. Uppoudut viulunsoittoon täysin eri tasolla. Sinulle alkaa kehittyä sävelkorva ja osaat soittaa silmät kiinni.

Koko olemuksesi muuttuu viulistille ominaiseen ryhdikkyyteen, rauhaan ja maanläheiseen arvokkuuteen myös viulunsoiton ulkopuolella.

Tiedät, että kun otat viulun taas esille, niin kaikki kuuntelevat sinua. Ja mikä tärkeintä, sinä kuuntelet itseäsi ja osaat sulkea kaiken muun ajatustesi ulkopuolelle. On vain sinä ja viulu, ja ne saavat aikaan uskomattomia asioita itsessäsi ja ympärilläsi.

IHME-valmennus antaa sinulle metodin, jolla saat pidettyä itsetuntosi, energiasi, sisäisen rauhasi ja valosi huomattavasti korkeammalla ja hallittavammalla tasolla.

Ylösnousemuksen Portaalissa pääset syventämään oppimaasi ja nostamaan tasoasi vielä korkeammalle käsittelemällä juuri niitä asioita ja tunteita, jotka painavat mieltäsi tietoisesti tai alitajuisesti.

Pääset yhteisöön, jossa saat vastauksia, luet muiden kokemuksia ja jaat halutessasi omia kokemuksiasi ♡

Ylösnousemuksen Portaali tuo valomaailman lähemmäs sinua. Tiedostat aikaansaamasi muutokset itsessäsi selvästi voimakkaammin, koska voit tehdä hoitokuunteluita kuureina. Suosittelemme käyttämään hoitokuunteluita nimenomaan muutaman viikon kuureina. Tulet yllättymään, kuinka suuri vaikutus hoitokuunteluilla on. Sinun täytyy vain tehdä oma osuutesi eli järjestää aikaa hoitokuunteluille ja antaa valomaailman tehdä oma työnsä.

Kokemus voi olla hyvin intensiivinen ja usein kokemuksena erilainen kuin kanavoitu energiahoito. Hoitokuunteluiden voima syntyy valomaailman energiasta, kuuntelun musiikista, omasta keskittymisestä kuunteluun ja kuuntelukertojen määrästä, sillä Portaalin jäsenenä voit ottaa hoitokuunteluita vastaan niin paljon kuin sielu sietää. Jokaisella kerralla huomaat uusia asioita itsessäsi ja ajatusmaailmassasi. Se on tie siihen, että voit saada muutosta aikaan itsessäsi.

Kuulostaako jokin seuraavista tutulta?

 • Sinulla on jumiutunut tai junnaava tunne, joka jarruttaa elämääsi, mutta et tiedä mikä se on tai mistä se tulee

 • IHMEen lisäksi kaipaat lisää työkaluja sisimmän puhdistukseen

 • Pyrit miellyttämään enemmän muita kuin itseäsi

 • Haluat päästä vastoinkäymisistä yli

 • Haluat päästä peloistasi yli

 • Olet tyytymätön työhösi tai taloudelliseen tilanteeseesi

 • Olet tyytymätön parisuhteeseesi ja haluat keinon parantaa sitä tai päästää siitä irti

 • Sinulla on käsittelemättömiä asioita aiemmasta elämästäsi, jotka ”kummittelevat” takaraivossasi

Huomaat ehkä, että asiat ovat hyvin samantyylisiä kuin IHME-valmennuksessa. Niin on tarkoituskin, koska Ylösnousemuksen Portaalissa pääset tekemään tarkasti näihin aihepiireihin kohdistettuja hoitokuunteluita. Näin voit käsitellä juuri tiettyjä asioita elämässäsi.

Kuunteluiden teho on todella voimakas, koska voit tehdä saman hoidon kuurimaisesti niin monesti kuin koet sen tarpeelliseksi. Joskus matka syvälle sisimpään ja sen puhdistaminen vaatii useampia viikkoja, mutta voi että, kunse lopulta on valmista… Tunne sen jälkeen on uskomattoman kevyt!

Kokeile Ylösnousemuksen Portaalia, jos:

 • Tahdot kasvattaa itsetuntoasi ja olla itsevarmempi kaikissa tilanteissa
 • Tahdot oppia rakastamaan itseäsi enemmän ymmärtämällä itseäsi paremmin
 • Haluat rohkeutta tehdä asioita ja poistaa pelot, jotka ovat estäneet sinua toimimasta
 • Haluat puhdistaa itseäsi ja oppia nostamaan positiivisia energioitasi myös kriisin keskellä
 • Sinua kiinnostaa sisäisen rauhan löytäminen, jonka avulla löydät ilon ja tasapainon kaikkialta
 • Opit tunnistamaan negatiivisten ajatusten nousemisen ja estämään niitä valtaamasta mieltäsi
 • Haluat kasvaa ja kehittyä ihmisenä
 • Haluat nostaa sisäisen voimasi ja rohkeutesi esiin, millä on säkenöivä vaikutus ympäristöösi
 • Haluat alkaa tekemään sitä, jota olet tullut tänne Maan päälle tekemään, eli sielunsuunnitelmasi kirkastuu ja tarkentuu
 • Haluat olla se, joka todella sisimmässäsi olet ♡

Ylösnousemuksen portaalissa on lukuisia hoitokuunteluita sekä ohjattuja meditaatioita yli 1 000 € edestä.

Mestareiden Chakrahoito

Puhdistaa ja parantaa chakrojasi erittäin voimakkaasti. Sinä puhdistut ja mestarit juhlivat. Hoito auttaa sinua energiatasolla, tietoisesti ja alitajuisesti, päästämään irti kaikesta tarpeettomasta, sinua jarrruttavasta energiasta. Hyvin voimakas hoito, josta on välillä pidettävä taukoja, sillä puhdistusoireet voivat olla rajujakin. Kaikki tapahtuu aina korkeimmaksi parhaaksesi, joten kaikki on hyvin. Puhdistusoireiden keskellä keskity IHMEeseen ja anna itsesi puhdistua ♡

Suuri Viisauden Kirja -ohjattu meditaatio

Tässä korkeampaa viisautta antavassa ohjatussa meditaatiossa lähin mestarisi vie sinut mahtavaan kristallipyramidiin, Suuren Viisauden Kirjan luo. Saat vastaanottaa tietoa ja viisautta suoraan alitajuntaasi tästä uskomattoman upeasta valokirjasta.

Miten sinusta on tullut sinä? -Mestari El Moryan kokonaisvaltainen puhdistus

Meditaatiossa me kuljemme rinnakkain läpi tähän asti eletyn elämäsi, koemme ja tunnemme yhdessä kaiken, mitä olet kokenut ja hyväksymme yhdessä kaiken sen osaksi tarinaasi, osaksi sinua. Saatat kohdata kivuliaitakin asioita, jotka pakottavat sinut hyväksymään ne ja päästämään irti. Myötätunto itseäsi kohtaan ja kiitollisuus elämääsi kohtaan nousevat esiin.

Smaragdisäteen Lohikäärmehoito keholle

Hoito tuo muutoksen konkreettisesti elämääsi. Hoito antaa sinulle voimaa toteuttaa niitä asioita, joista olet ajatellut, että niitä pitäisi tehdä. Esimerkiksi ruokavalioon ja liikuntaan liittyviä muutoksia tai vaikkapa työn ja levon tasapainottaminen ym. Tulet huomaamaan, kuinka kaipaamasi muutos on lähempänä kuin uskotkaan. Hoidolla avaat sisimmässäsi asioita, joiden olemassa olosta et ollut tiennyt, mutta joiden avulla pääset perille nopeammin kuin olisit koskaan osannut kuvitella.

Pelkojenpoistohoito Mikaelin ja Urielin avulla

Tämän hoidon koko juju piilee siinä, että Arkkienkelit Mikael ja Uriel pääsevät töihin solar plexus chakrasi ja kurkkuchakrasi pariin. Solar plexus säilöö sisäänsä kaikenlaisia pelkoja, traumoja sekä ikäviä muistoja ja kurkkuchakra tukahduttaa kaikenlaisen rohkeuden, ellei se toimi kunnolla. Kun nämä kaksi arkkienkeliä saavat putsattua nämä kaksi chakraa, muutut ihmisenä suuresti ♡
Hoito nostaa oman voiman ja rohkeuden esiin. Se vapauttaa sinut mielesi luomista kahleista ja kohottaa itsearvostustasi. Kaiken kaikkiaan sellainen hoitokuuri, että sen jälkeen on niin paljon helpompi hengittää ♡

Rafaelin metsä

Rafaelin metsä on hyvin lempeä, rauhallinen, seesteinen ja kotoisa. Siitä huolimatta itse hoito-osuus on voimakas kokemus, mutta sekin lempeällä tavalla. Olet hoidon aikana myös itse hoitamassa itseäsi, henkenäsi. Rafaelin metsä on erinomainen kuuntelu aina ja joka tilanteeseen, tarvitset sitten suurempaa puhdistusta kehollesi/sisimmällesi tai vain lempeää, kannattelevaa ja hoivaavaa energiaa ♡

Sisäisen Mestaruuden Vihkimys

Tämä on Ylösnousemuksen Portaalin kirkkain kruunu. Kuuntelu on suurin lahja mestareilta ihmisille. Se vie jokaisella kuuntelukerralla eteenpäin juuri sillä tavalla, mikä on korkeimmaksi parhaaksi. Hoitokuuntelussa mestarit muokkaavat vastaanottajan energiaa hyvin syvällisesti, saaden sisäisen mestaruuden roihahtamaan liekkiin ♡

Mestareiden hoito

Saat itse asettaa intention tässä hoidossa siihen, mitä haluat puhdistaa, parantaa tai mitä haluat saavuttaa. Tämä hoito toimii mahtavasti tehokkaana tehopesuna sisimmällesi, mutta myös palauttavana ja lataavana voimaantumishoitona. Oma intentiosi ja korkein paras määrittää sen, mitä hoitoenergia kulloinkin tekee. Mestareiden hoito toimii myös loistavana apuna ennen haastavaa tilannetta ♡

Säkenöivä Yksisarvishoito

Tämä hoito on hyvin intensiivinen. Pidä mielesi ja sydämesi avoinna, koet hoidossa ja sen jälkeen sitten mitä tahansa. Yksisarviset pureutuvat jokaisella hoitokerralla hyvin syvälle, ja nostavat pintaan puhdistettavaa ja muokattavaa. Hoito on hyvin kokonaisvaltainen, se tekee kulloinkin juuri sen, mikä on parhaaksesi, tarvitset sitten opetusta, puhdistusta, parannusta, viisautta, ajatusmallien muokkausta, irti päästämistä, apua anteeksiantoon, hyväksymiseen, mihin tahansa. Joskus hoito voi olla jopa rankkuuden rajamailla, joskus taas kevyt kuin heinänkorsi. Luota yksisarvisiin, luota kasvutarinaasi ♡

Tulossa seuraavaksi Portaaliin

 • Runsauden laajentaminen
 • Sieluperheen tapaaminen

Ylösnousemuksen Portaalin kuukausihinta on 35–44 €, ja voit vastaanottaa sillä hinnalla niin paljon hoitoja kuin haluat

Portaalin hinta on siis 1,1–1,5 euroa päivässä. Portaalin kuukausihinta laskee sen mukaan, kuinka pitkäksi aikaa lähdet portaaliin mukaan.

 • 1 kuukauden jäsenyys = 44 €/kk
 • 3 kuukauden jäsenyys = 41 €/kk
 • 6 kuukauden jäsenyys = 36,5 €/kk
 • 12 kuukauden jäsenyys = 35 €/kk

Voit siis tehdä rajattomasti kuunteluita ja hoitoja 35 eurolla kuukaudessa, vaikka kuunteluiden arvo yksittäin tehtynä olisi yhteensä yli 1 000 €. Lisäksi lisäämme portaaliin vuosittain tasaisesti uutta sisältöä eli uusia kuunteluita ja kursseja yli 1 200 € edestä vuosittain.

Hävittävää sinulla ei ole, joten lähde kokeilemaan Ylösnousemuksen Portaalia 🙂

Yleisin kommentti portaaliin tulevilta jäseniltä onkin, että ”En tajunnutkaan, kuinka paljon tällä jäsenyyden hinnalla oikeasti saa!”

Nyt on se hetki, kun elämäsi muuttuu

Päätöksen hetket ovat kutkuttavia…

Päätös olla kokeilematta Ylösnousemuksen Portaalia on yhtä merkittävä päätös kuin portaalin kokeileminen. Jos et kokeile portaalia, niin päätät jatkaa elämääsi nykyisellään.

Mihin se päätös sinut vie? Millaista arkesi on nyt?

Tukevatko päivittäiset askareesi ja ajatuksesi sitä, millaiseksi haluat tulla ja millainen haluat olla? Jos ei, niin sinun on tehtävä muutos.

Voimme vain suurella ilolla ja rakkaudella suositella sinua kokeilemaan Ylösnousemuksen Portaalia. Kukaan ei ole katunut sen kokeilemista. Lupaamme, että et kadu myöskään sinä.

Sinussa on enemmän voimaa, valoa ja rakkautta kuin uskotkaan.

Sinulla ei ole hätää.

Olet Ylösnousemuksen Portaalissa.

Tunnetko jo sen?