Ylösnousemuksen Portaalissa luot todellisia ja pysyviä muutoksia elämääsi.

Sinusta tulee kokonainen oma itsesi, sellainen kuin oikeasti olet.

IHME-valmennus on vasta avain oveen, Portaali on oven takana avautuva uusi maailma, jota olet ehkä jo kaivannut ja etsinytkin 💛

IHME-valmennus on vasta alku uuteen maailmaan. Ylösnousemuksen Portaali on paikka, jossa suurin kasvu tapahtuu. Työkaluina siellä on kuunneltavia energiahoitoja, eri aiheisiin, eri valonauttajien energialla.

Pääset hankkimaan jäsenyyden Ylösnousemuksen Portaaliin, kun olet aloittanut IHME-valmennuksen kolmannen viikon.

Ylösnousemuksen Portaalin hinta on vain 35 €/kk 💛

liity jäseneksi Katso portaalin sisältö

Miten Ylösnousemuksen Portaali toimii?

IHME-valmennus opetti sinulle, miten itse voit hallita energiaasi ja siten vaikuttaa oman elämäsi suuntaan. IHME-metodin avulla olet itsevarma, suojassa, rauhallinen ja tasapainoinen niin kauan kuin metodia käytät eli elät IHMEssä.

Ylösnousemuksen Portaalissa teet itsestäsi kokonaisen oman itsesi:

Ylösnousemuksen Portaalin sisällön avulla pääset tekemään vielä pysyvämpiä muutoksia sisimpääsi. Sisimmän muutokset heijastuvat positiivisina muutoksina niihin elämän osa-alueisiin, jotka ovat eniten epätasapainossa eli niihin mihin kaipaat eniten apua ja muutosta. Näitä ovat esimerkiksi rohkeus, ymmärtäminen,hyväksyminen, irtipäästäminen, anteeksiantaminen, peloista vapautuminen, tietoisuuden laajentaminen ja chakrojen puhdistaminen.

Kun puhdistut, tulet huomaamaan, että kaikki on yhteydessä kaikkeen, chakrajärjestelmä ja energiajärjestelmä on kokonaisuus. Kun jokin osa-alue kehittyy paremmaksi, se heijastuu suoraan johonkin toiseen osa-alueeseen positiivisesti. Esimerkiksi sisimmän puhdistaminen lisää omaa voimaasi ja kykyäsi päästää irti energiaasi kuluttavista asioista sekä kykyäsi hyväksyä asioita. Hyväksyminen helpottaa puolestaan anteeksiantamista ja asioista irtipäästämistä.

Ylösnousemuksen Portaalissa sinusta tulee kokonaisempi. Juuri sellainen kuin sinä oikeasti olet. 

IHME-valmennus antaa sinulle metodin, jolla saat pidettyä itsetuntosi, energiasi, sisäisen rauhasi ja valosi huomattavasti korkeammalla ja hallittavammalla tasolla.

Ylösnousemuksen Portaalissa pääset puhdistamaan itseäsi, kohottamaan värähtelyäsi, poistamaan alitajuisia ajatusmalleja, muokkaamaan tietoisia ajatusmallejasi, hoitamaan itseäsi ja eheytymään jokaisella tasolla, niin tietoisella kuin alitajuisellakin. Kuunneltavien energiahoitojen avulla teet tämän kaiken ja paljon enemmän.

Ylösnousemuksen Portaali tuo valomaailman lähemmäs sinua. Tiedostat aikaansaamasi muutokset itsessäsi selvästi voimakkaammin, koska voit tehdä hoitokuunteluita kuureina. Suosittelemme käyttämään hoitokuunteluita nimenomaan muutaman viikon kuureina. Tulet yllättymään, kuinka suuri vaikutus hoitokuunteluilla on. Sinun täytyy vain tehdä oma osuutesi eli järjestää aikaa hoitokuunteluille ja antaa valomaailman tehdä oma työnsä.

Kokemus voi olla hyvin intensiivinen ja usein kokemuksena erilainen kuin kanavoitu energiahoito. Hoitokuunteluiden voima syntyy valomaailman energiasta, kuuntelun musiikista, omasta keskittymisestä kuunteluun ja kuuntelukertojen määrästä, sillä Portaalin jäsenenä voit ottaa hoitokuunteluita vastaan niin paljon kuin sielu sietää. Jokaisella kerralla huomaat uusia asioita itsessäsi ja ajatusmaailmassasi. Se on tie siihen, että voit saada muutosta aikaan itsessäsi.

Kuulostaako jokin seuraavista tutulta?

 • Kaipaat työkaluja sisimmän puhdistukseen

 • Pyrit miellyttämään toisia joka asiassa

 • Tunnet, että elämäsi jumittaa paikoillaan

 • Haluat päästä vastoinkäymisistä yli

 • Haluat voittaa pelkosi

 • Olet tyytymätön työhösi tai taloudelliseen tilanteeseesi

 • Olet tyytymätön parisuhteeseesi ja haluat keinon parantaa sitä tai päästää siitä irti

 • Heijastuksen laki ja Vetovoiman laki ovat maailmankaikkeudessamme voimassa olevia lakeja, jotka vaikuttavat aina, huolimatta siitä onko niistä tietoinen vai ei. Heijastuksen laki takaa sen, että itsen ulkopuolella oleva maailma on heijastus sisimmästäsi. Se, miten maailman koet ja miten sen näet, on suoraan yhteydessä siihen, millainen sisimpäsi on. Vetovoiman laki puolestaan toimii siten, että vedät puoleesi juuri sitä energiaa, jota itse säteilet ympärillesi.

  Tämä tietenkin johtaa siihen, että mitä tahansa maailmassasi onkaan pielessä, pysyvän muutoksen saa aikaan vain puhdistamalla sisimpäänsä.

  Portaalissa sisimmän puhdistaminen tapahtuu kuunneltavilla ja kanavoitavilla energiahoidoilla. Ne puhdistavat sisimpääsi eli alitajuntaasi sekä tietoista mieltäsi tämän ja menneiden elämien käsittelemättömistä traumoista, murheista, peloista, suruista, pettymyksistä ja kaikesta muusta negatiivisesta energiasta.

Portaali on sinua varten, jos:

 • Tahdot kasvattaa itsetuntoasi ja olla itsevarmempi kaikissa tilanteissa
 • Tahdot oppia rakastamaan itseäsi enemmän ymmärtämällä itseäsi paremmin
 • Haluat rohkeutta tehdä asioita ilman pelkoja, jotka ovat sinua tähän saakka estäneet
 • Haluat puhdistaa itseäsi ja tuntea sisäistä rauhaa myös kriisien keskellä
 • Haluat kasvaa ja kehittyä ihmisenä
 • Haluat nostaa sisäisen voimasi ja rohkeutesi esiin
 • Haluat alkaa tekemään sitä, jota olet tullut tänne Maan päälle tekemään, eli sielunsuunnitelmasi kirkastuu ja tarkentuu
 • Haluat olla se, joka todella sisimmässäsi olet ♡

Portaalissa on lukuisia kuunneltavia energiahoitoja kuukausittainen kanavoitava energiahoito, tietoisuutta laajentavia meditaatioita sekä kaksi kertaa kuussa tapahtuva yhteismeditaatio.

Alla on luettelo ja kuvaukset kaikista Portaalissa tällä hetkellä olevista huikeista kuunneltavista energiahoidoista ja hoitavista meditaatioista:

Mestareiden Chakrahoito

Puhdistaa ja parantaa chakrojasi erittäin voimakkaasti. Sinä puhdistut ja mestarit juhlivat. Hoito auttaa sinua energiatasolla, tietoisesti ja alitajuisesti, päästämään irti kaikesta tarpeettomasta, sinua jarrruttavasta energiasta. Hyvin voimakas hoito, josta on välillä pidettävä taukoja, sillä puhdistusoireet voivat olla rajujakin. Kaikki tapahtuu aina korkeimmaksi parhaaksesi, joten kaikki on hyvin. Puhdistusoireiden keskellä keskity IHMEeseen ja anna itsesi puhdistua 💛

suuri viisauden kirja

Ohjattu meditaatio: Suuri Viisauden Kirja

Tässä korkeampaa viisautta antavassa ohjatussa meditaatiossa lähin mestarisi vie sinut mahtavaan kristallipyramidiin, Suuren Viisauden Kirjan luo. Saat vastaanottaa tietoa ja viisautta suoraan alitajuntaasi tästä uskomattoman upeasta valokirjasta.

Anna tietoisuutesi laajentua ja ymmärryksesi kasvaa elämän kipupisteitä kohtaan. Kaikella on tarkoituksensa sinun tarinassasi ♡

Miten sinusta on tullut sinä? -Mestari El Moryan kokonaisvaltainen puhdistus

Hoitavassa meditaatiossa kuljet El Moryan kanssa rinnakkain läpi tähän asti eletyn elämäsi.

“Yhdessä koemme ja tunnemme yhdessä kaiken, mitä olet kokenut ja hyväksymme yhdessä kaiken sen osaksi tarinaasi, osaksi sinua. Saatat kohdata kivuliaitakin asioita, jotka pakottavat sinut hyväksymään ne ja päästämään irti. Myötätunto itseäsi kohtaan ja kiitollisuus elämääsi kohtaan nousevat esiin.”
-El Morya

Smaragdisäteen Lohikäärmehoito keholle

Hoito tuo muutoksen konkreettisesti elämääsi. Hoito antaa sinulle voimaa toteuttaa niitä asioita, joista olet ajatellut, että niitä pitäisi tehdä. Esimerkiksi ruokavalioon ja liikuntaan liittyviä muutoksia tai vaikkapa työn ja levon tasapainottaminen ym. Tulet huomaamaan, kuinka kaipaamasi muutos on lähempänä kuin uskotkaan. Hoidolla avaat sisimmässäsi asioita, joiden olemassa olosta et ollut tiennyt, mutta joiden avulla pääset perille nopeammin kuin olisit koskaan osannut kuvitella.

Pelkojenpoistohoito

Pelkojenpoistohoito Mikaelin ja Urielin avulla

Tämän hoidon koko juju piilee siinä, että Arkkienkelit Mikael ja Uriel pääsevät töihin solar plexus chakrasi ja kurkkuchakrasi pariin. Solar plexus säilöö sisäänsä kaikenlaisia pelkoja, traumoja sekä ikäviä muistoja ja kurkkuchakra tukahduttaa kaikenlaisen rohkeuden, ellei se toimi kunnolla. Kun nämä kaksi arkkienkeliä saavat putsattua nämä kaksi chakraa, muutut ihmisenä suuresti 💛
Hoito nostaa oman voiman ja rohkeuden esiin. Se vapauttaa sinut mielesi luomista kahleista ja kohottaa itsearvostustasi. Kaiken kaikkiaan sellainen hoitokuuri, että sen jälkeen on niin paljon helpompi hengittää 💛

Rafaelin hoito

Rafaelin metsä

Rafaelin metsä on hyvin lempeä, rauhallinen, seesteinen ja kotoisa. Siitä huolimatta itse hoito-osuus on voimakas kokemus, mutta sekin lempeällä tavalla. Olet hoidon aikana myös itse hoitamassa itseäsi, henkenäsi. Rafaelin metsä on erinomainen kuuntelu aina ja joka tilanteeseen, tarvitset sitten suurempaa puhdistusta kehollesi/sisimmällesi tai vain lempeää, kannattelevaa ja hoivaavaa energiaa 💛

Sisäisen Mestaruuden Vihkimys

Sisäisen Mestaruuden Vihkimys

Tämä on Ylösnousemuksen Portaalin kirkkain kruunu. Kuuntelu on suurin lahja mestareilta ihmisille. Se vie jokaisella kuuntelukerralla eteenpäin juuri sillä tavalla, mikä on korkeimmaksi parhaaksi. Hoitokuuntelussa mestarit muokkaavat vastaanottajan energiaa hyvin syvällisesti, saaden sisäisen mestaruuden roihahtamaan liekkiin 💛

Mestareiden hoito

Mestareiden hoito

Saat itse asettaa intention tässä hoidossa siihen, mitä haluat puhdistaa, parantaa tai mitä haluat saavuttaa. Tämä hoito toimii mahtavasti tehokkaana tehopesuna sisimmällesi, mutta myös palauttavana ja lataavana voimaantumishoitona. Oma intentiosi ja korkein paras määrittää sen, mitä hoitoenergia kulloinkin tekee. Mestareiden hoito toimii myös loistavana apuna ennen haastavaa tilannetta 💛

Säkenöivä Yksisarvishoito

Säkenöivä Yksisarvishoito

Tämä hoito on hyvin intensiivinen. Pidä mielesi ja sydämesi avoinna, koet hoidossa ja sen jälkeen sitten mitä tahansa. Yksisarviset pureutuvat jokaisella hoitokerralla hyvin syvälle, ja nostavat pintaan puhdistettavaa ja muokattavaa. Hoito on hyvin kokonaisvaltainen, se tekee kulloinkin juuri sen, mikä on parhaaksesi, tarvitset sitten opetusta, puhdistusta, parannusta, viisautta, ajatusmallien muokkausta, irti päästämistä, apua anteeksiantoon, hyväksymiseen, mihin tahansa. Joskus hoito voi olla jopa rankkuuden rajamailla, joskus taas kevyt kuin heinänkorsi. Luota yksisarvisiin, luota kasvutarinaasi 💛

Ohjattu meditaatio: Voimaannu Sieluperheen luona

Sieluperheen luona käyminen on liikuttavan yhdistävän ykseyden kokemus, joka antaa uskomattoman paljon voimaa.

Jokainen sieluperheesi jäsen on mukanasi tällä maallisella matkallasi, tukien ja kannustaen sinua. He eivät myöskään milloinkaan tuomitse, vaan ymmärtävät mitä tahansa teetkin.

He tietävät miten vaikeaa elämä voi olla, mutta he myös haluavat sinun muistavan mikä olet toisella puolella ja millaista siellä on.

Alitajuinen muistaminen, hyväksyminen, anteeksianto itselle ja voiman saaminen tuleviin haasteisiin, ovat kaikki tämän huikean matkan anteja 💛

Tämä ohjattu meditaatio kohottaa itsetuntoasi ja turvallisuuden tunnettasi. Se muistuttaa sinua siitä, että sinä rakas et ole koskaan yksin. Oi että, sitä tunnetta, kun pääset rakkaan sieluperheesi luokse 😭❤️

Kun he kuulevat kutsusi ja lähtevät sinua vastaan. He ympäröivät sinut, halaavat sinua, silittävät sinua ja rakastavat sinua juuri sellaisena, kuin sinä olet 🙏🏻 Sinuna itsenäsi ❤️

Tulossa seuraavaksi: Portal of Oneness

Ylösnousemuksen Portaalin kuukausihinta on 35 €, ja voit vastaanottaa sillä hinnalla niin paljon hoitoja kuin haluat

Portaalin hinta on siis 1,1 euroa päivässä.

Voit siis kuunnella rajattomasti energiahoitoja 35 eurolla kuukaudessa, vaikka kuunteluiden arvo yksittäin tilattuna olisi yhteensä yli 1000 €. Portaalin sisältö kasvaa tasaisesti, mutta kk-hinta ei koskaan nouse.

Yleisin kommentti Portaalin aloittavilta onkin, että ”En tajunnutkaan, kuinka paljon tällä hinnalla oikeasti saa!”

Tämä voi nyt olla se hetki, josta jälkeenpäin ajattelet, että se oli loppuelämäsi ensimmäinen päivä.

Päätöksen hetket ovat kutkuttavia…

Päätös olla lähtemättä Ylösnousemuksen Portaaliin on yhtä merkittävä päätös kuin Portaalin aloittaminenkin.

Portaalin aloittaminen vie sinut päivä päivältä kohti puhdasta ja todellista olemustasi.

Jos päätät olla aloittamatta, mihin se päätös sinua vie?

Onko sisimpäsi ja energiasi nyt sellainen, että se vetää puoleensa vain niitä asioita, joita haluat? Jos ei, niin sinun on tehtävä muutos.

Sinussa on enemmän Voimaa, Valoa ja Rakkautta kuin uskotkaan.

Tunnetko jo Portaalin vetovoiman?