Unelmista totta -yksisarvishoito marraskuu 2020

28,00  21,00  sis. alv 24%

”Unelmat ovat jo olemassa korkeammalla tasolla. Kaikki, mitä pystyy unelmoimaan, tulee todeksi, kyse on vain siitä, saako niitä koskaan todeksi siihen maailmaan, jossa itse elää. Fyysisen maailman ihminen ei voi elää korkeammassa todellisuudessa, joten unelmien olemassaolo siellä ei välttämättä paljoa lämmitä. Mikä siis neuvoksi? Miten unelmat saa manifestoitumaan todeksi siihen todellisuuteen, jossa niiden haluaa toteutuvan?

Kohottamalla värähtelyä tietenkin. Mitä korkeampi unelma, sitä korkeampi värähtely tarvitaan, ennen kuin sen saa ylhäältä mukaansa alempaan maailmaan. Tässä me astumme kuvaan mukaan. Me autamme sekä kohottamaan unelman tarpeeksi korkealle, että sitä kannattaa tavoitella, mutta myös autamme värähtelyäsi kohoamaan niin paljon, että unelmasi tulee kättesi ulottuville ♡ Sinullakin on oma tehtäväsi, totta kai. Odottelemalla ei unelma tipahda syliisi. Sinun tulee tehdä kaikkesi, että näytät maailmankaikkeudelle, että olet tosissasi unelmasi kanssa, eikä se ole vain päiväuni. Me luotamme sinuun, luota sinäkin ♡”

– Yksisarviset

Hoito kanavoidaan pe 13.11. ja se on tilattavissa marraskuun loppuun saakka. Lue vastaanotto-ohjeet tilauksen jälkeen saamastasi vahvistuksesta.

Unelmista totta -yksisarvishoito marraskuu 2020

28,00  21,00  sis. alv 24%