Runsauden Icelia (495g)

229,00  sis. alv 24%

”Puhdas vesi, puhdas jää, kristallinkirkas, puhdas ja selkeä värähtely. Miten tämä liittyy runsauteen, voit kysyä? Hyvä kysymys. Kaikki liittyy runsauteen, ihan kaikki. Mitä puhtaampi värähtely, sitä korkeampi värähtely. Mitä korkeampi värähtely, sitä suurempi runsaus. Minä kohotan värähtelyä puhdistamalla surun samentaman sisäisen lähteesi, jäädyttämällä vihan polttavat liekit ja kastelemalla katkeruuden kuivan aavikon saaden sen muuttumaan anteeksiannon vehreäksi keitaaksi. Runsaus on sielusi rikkautta ja se on sinussa. On aina ollut ja tulee olemaan. Autan sinua löytämään sen, jos niin tahdot.” 

-Icelia

Icelia on viritetty Runsauden värähtelyyn. Runsaus on muutakin kuin vain rahaa. On se sitäkin, mutta runsaus on myös terveyttä, iloa, vapautta, hyvää oloa. Se on rakastava perhe, se on ystävyyssuhteita, se on kärsivälisyyttä, empatiaa, luottamusta, arvostusta, kunnioitusta ja menestystä. Se on anteeksiantamisen taitoa, se on riemua ja rakkautta ♡ Runsaus on tervettä itsekkyyttä ja omaa voimaa. Se on henkistä ja fyysistä hyvinvointia, onnellisuutta ja sisäistä rauhaa.

Runsaus pitää sisällään ihan kaiken, mikä ei ole puutetta, joten sen määrittely on loputtoman pitkän listan luomista. Paras runsauden määritelmä onkin, että se on puutteen vastakohta, aivan kuten rakkaus on pelon vastakohta. Runsauden värähtely lisää runsautta sen kaikissa olomuodoissa, jokaisella tasolla. Meditoi Icelian kanssa, ota hänet mukaan energiahoitoon tai hoitokuunteluun ja tulet huomaamaan millaista viisautta häneltä saatkaan ♡

Varasto loppu