Runsauden Haniel 003 (40g)

24,00  sis. alv 24%

”Olen yltäkylläisyyden enkeli ja olen aivan lähelläsi. Pyri koko ajan pysymään positiivisena ja luottavaisena. Sinä olet vahva. Jos koet, että pelko ja murhe valtaavat sinut, työnnä ne sivuun, pystyt siihen kyllä. Keskity. Luota. Pyytäessäsi autan sinua nousemaan runsauden vastaanottotaajuudelle. Sinä tulet saamaan kaiken tarvitsemasi.”

-Arkkienkeli Haniel

Tämä kaunis Arkkienkeli Haniel on viritetty Runsauden värähtelyyn. Runsaus on muutakin kuin vain rahaa. On se sitäkin, mutta runsaus on myös terveyttä, iloa, vapautta, hyvää oloa. Se on rakastava perhe, se on ystävyyssuhteita, se on kärsivälisyyttä, empatiaa, luottamusta, arvostusta, kunnioitusta ja menestystä. Se on anteeksiantamisen taitoa, se on riemua ja rakkautta ♡ Runsaus on tervettä itsekkyyttä ja omaa voimaa. Se on henkistä ja fyysistä hyvinvointia, onnellisuutta ja sisäistä rauhaa.

Runsaus pitää sisällään ihan kaiken, mikä ei ole puutetta, joten sen määrittely on loputtoman pitkän listan luomista. Paras runsauden määritelmä onkin, että se on puutteen vastakohta, aivan kuten rakkaus on pelon vastakohta. Runsauden värähtely lisää runsautta sen kaikissa olomuodoissa, jokaisella tasolla. Meditoi Hanielin kanssa, ota hänet mukaan energiahoitoon tai hoitokuunteluun ja tulet huomaamaan millaista oppia ja apua häneltä saatkaan ♡

Korkeus 5cm.

Varasto loppu