Runsauden Circuit 4 (293g)

219,00  sis. alv 24%

”Runsaudessa eläminen on jokaisen oikeus. Se ei kuitenkaan kaikilla toteudu, sillä vaikka se onkin oikeus, moni päättää olla tätä oikeutta käyttämättä ja valitsee elää mieluummin puutteessa kuin runsaudessa. Kyllä, sanoin valitsee. Ei tietoisesti, eikä tahallaan, mutta sillä ei ole merkitystä maailmankaikkeudelle. Maailmankaikkeus tunnistaa vain värähtelyn ja vastaa siihen. Jos sinun ajatuksesi ja tunteesi värähtelevät runsautta, siihen vastataan antamalla sitä lisää. Jos sen sijaan värähtelet köyhyyttä ja puutetta, siihenkin vastataan antamalla sitä lisää. Jos sinun tämänhetkinen todellisuutesi täyttyy enemmän puutteesta kuin runsaudesta, täytyy värähtelysi muuttua. Vain siten runsaus löytää sinut. Minä autan sinua huomaamaan rikkaudet elämässäsi, vaikka taskussasi olisikin vain reikä. Keskittymällä rikkauksiin, ne lisääntyvät. Sellainen on runsauden kehä.” 

-Circuit

Kristallin kirkkaus on häikäisevän upea ja sateenkaaren värit vilkkuvat hänessä, kun häntä kääntelet käsissäsi ♡

Circuit on viritetty Runsauden värähtelyyn. Runsaus on muutakin kuin vain rahaa. On se sitäkin, mutta runsaus on myös terveyttä, iloa, vapautta, hyvää oloa. Se on rakastava perhe, se on ystävyyssuhteita, se on kärsivälisyyttä, empatiaa, luottamusta, arvostusta, kunnioitusta ja menestystä. Se on anteeksiantamisen taitoa, se on riemua ja rakkautta ♡ Runsaus on tervettä itsekkyyttä ja omaa voimaa. Se on henkistä ja fyysistä hyvinvointia, onnellisuutta ja sisäistä rauhaa.

Runsaus pitää sisällään ihan kaiken, mikä ei ole puutetta, joten sen määrittely on loputtoman pitkän listan luomista. Paras runsauden määritelmä onkin, että se on puutteen vastakohta, aivan kuten rakkaus on pelon vastakohta. Runsauden värähtely lisää runsautta sen kaikissa olomuodoissa, jokaisella tasolla. Meditoi Circuitin kanssa, ota hänet mukaan energiahoitoon tai hoitokuunteluun ja tulet huomaamaan millaista viisautta häneltä saatkaan ♡

Vain 1 varastossa

Runsauden Circuit 4 (293g)

219,00  sis. alv 24%