Romelius 9 (280g)

188,00  sis. alv 24%

”Tehtäväni on aukaista uusi ovi elämässäsi. Nostan rohkeuden ja voiman sinussa esiin, että voit astua mukavuusalueeltasi ja tavoitella suuremmin unelmiasi. Haaveet on tehty totetutettaviksi. Puhallan tulellani rohkeuden sinussa henkiin. Asetan kultaisen Rohkeuden viitan harteillesi ja kuljen kanssasi läpi muutoksen.”

-Romelius

Romelius on viritetty Rohkeuden värähtelyyn. Rohkeuden värähtely auttaa tekemään valintoja, jotka vievät pois tutusta ja turvallisesta. Kaikki muutos lähtee tapahtumaan vasta, kun on rohkeutta uskaltaa tehdä jotain muutoksen eteen. Siihen auttaa tietenkin myös Luottamuksen värähtely, joka yhdessä Rohkeuden kanssa on suurempi kuin alitajuinen pelko muutoksesta. Tarvitaan rohkeutta, että voi olla oma itsensä. Rohkeutta elää niin kuin itse valitsee. Kun on aika lopettaa tuttu ja turvallinen, kun on aika luottaa ja hypätä tuntemattomaan, saa siihen apua Rohkeutta värähtelevistä kivistä ♡

Meditoi Romeliuksen kanssa, ota hänet mukaan energiahoitoon tai harjoitukseen, ja huomaat miten paljon apua häneltä saatkaan, korkeimmaksi parhaaksesi.

Vain 1 varastossa

Romelius 9 (280g)

188,00  sis. alv 24%