Rohkeuden Calvin 1 (500g)

229,00  209,00  sis. alv 24%

Tässä on todella upea, rohkaiseva Calvin ♡ Kun tämän kaverin ottaa elämäänsä mukaan, alkaa todella tapahtumaan ♡ Mutta ei itsestään, vaan töitä tekemällä. Meditoi ja ota hoitoja vastaan hänen kanssaan ☆ Hänen viestinsä kuuluu näin:

”Rohkeus ei ole sitä, ettei tunne pelkoa. Rohkea tuntee kyllä pelkoa, mutta sen sijaan, että antautuisi pelolle, rohkea ammentaa pelkoenergiastaan voimaa ja kykenee tekemään asioita, joihin ei koskaan edes kuvitellut pystyvänsä. Rohkeus on itsensä voittamista, rohkeus on oman pelkonsa voittamista. Pelkoa herättävällä asialla ei ole merkitystä, voitto on voitto ja se on aina yhtä suuri. Jokainen voitto kasvattaa omaa voimaa ja lisää rohkeuden värähtelyä, kunnes koittaa hetki, että mikään pelko ei ole ylittämättömän suuri. Siitä seuraa tyyneys, rauha ja luottamus. Silloin tiedät, että pystyt, eikä sinun tarvitse enää vain uskoa, että pystyt.” ♡

-Sinun, Rohkeuden Calvin

AKAATIN VOIMA

Akaatti on hyvin puhdistava, rauhoittava ja tasapainottava kivi. Se tuo voimaa ja auttaa maadoittumaan sekä pysymään maadoittuneena. Akaatti tuo elinvoimaa, rohkeutta ja itseluottamusta. Se auttaa avaamaan sydäntä, sekä päästämään irti sisälle kertyneistä tukahdutetuista tunteista ja stressistä. Akaatti auttaa myös hoitamaan kehon kipuja. Kun työskentelet akaatin kanssa, se puhdistaa sekä mieltäsi että auraasi, samalla kun se tasapainottaa energioitasi. Näin koko kehosi värähtely kohoaa. Akaatti auttaa saamaan rauhoittavat yöunet. Akaatin ja sinun yhteistyön seurauksena kaikenlainen runsaus elämässäsi lisääntyy.

Akaatti puhdistaa ja kohottaa sen tilan energioita, jossa se on. Se imee itseensä negatiivista energiaa ja kohottaa tilan värähtelyä. Oma työskentelysi on kuitenkin tärkeää, muista tietyin väliajoin puhdistaa akaattisi. Intentiosi negatiivisen energian purkamisessa on tärkeää. Visualisoi, miten negatiivisuus kohoaa akaatista valoon ja akaatti puhdistuu. Näin se on valmis jälleen työskentelyyn.

Vain 1 varastossa

Rohkeuden Calvin 1 (500g)

229,00  209,00  sis. alv 24%