Sisäisen lapsen auttaja Missy 245g

95,00  sis. alv 24%

Sisäinen lapsesi kutsui minua leikkimään kanssaan, sillä hän on surullinen. Olen Missy ja tuon sisäiselle lapsellesi rohkeutta ja voimaa, mutta ennen kaikkea tuon rakkautta ja iloa. Rakkauden, empatian ja hyväksynnän kautta autan sisäistä lastasi toipumaan ja voimaantumaan. Energiani on vahvaa, mutta äärettömän lempeää ja tiedän, että sinä olet valmis ottamaan sitä vastaan täydellä voimalla. Sisäisen lapsesi on aika nousta surulammikosta ylös ja sinun on aika nousta seuraavalle tasolle.”

-Sisäisen lapsen auttaja, Missy

Delfiineissä on hyvin lempeä enkelimäinen energia. Rakkauden värähtelyä säteilevät delfiinit ovat varsinaisia aarteita, kun tarvitset leikkisää, ja kevyttä energiaa eheyttämään ja voimannuttamaan. Hiljenny delfiinin kanssa ja anna hänen energiansa virrata sinuun, opettaen ja eheyttäen sinua lempeällä viisaudellaan.

Missy on viritetty Rakkauden värähtelyyn. Rakkauden värähtely on hyvin paljon enemmän kuin sydämessä tuntuva rakkauden tunne. Se on kokonaisvaltaista hyväksymistä, anteeksiantamista ja sydämen avaamista. Rakkauden värähtely kattaa kaikki rakkauden muodot, se on äidinrakkautta, se on kumppanin rakastamista, se on kanssaihmisen rakastamista ja hänen polkunsa ymmärtämistä, vaikka se olisi täysin eri polku kuin se jonka itse valitsisit. Se kattaa kaiken lähimmäisen rakkauden lisäksi myös rakkauden maapalloa ja sen jokaista elävää olentoa kohtaan, se on rakkautta koko universumia kohtaan. Se on rakkautta sinulta Valonauttajille ja heiltä sinulle. Se on Alkulähteen syvin olemus. Se on kaikkeus. Rakkauden värähtelyn lisääminen itsessä ja elämässä auttaa jokaisessa asiassa, sillä mitään sellaista ei ole olemassakaan, joka ei rakkaudesta voimaantuisi, eheytyisi, paranisi, kohoaisi ja nauttisi ♡

Paino 245g.

Varasto loppu