Rakkauden Lukas (274g)

149,00  sis. alv 24%

”Sisäinen lapsesi tarvitsee minun parantavaa energiaani, sillä hän tuntee itsensä hylätyksi. Olen Lukas ja annan sisäiselle lapsellesi lohikäärmevoimaa ja eheytän hänen särkyneen itsetuntonsa. Puhallan rakkauden liekin roihuavaan tuleen. Rakkauden, empatian ja hyväksynnän kautta autan sisäistä lastasi toipumaan ja voimaantumaan. Energiani on vahvaa, mutta minä tunnen sinut ja tiedän, mihin olet valmis.”

-Lukas

Lukas on viritetty Rakkauden värähtelyyn ja hyvin erityisesti hänen energiansa auttaa sisäistä lasta. Rakkauden värähtely on hyvin paljon enemmän kuin sydämessä tuntuva rakkauden tunne. Se on kokonaisvaltaista hyväksymistä, anteeksiantamista ja sydämen avaamista. Rakkauden värähtely kattaa kaikki rakkauden muodot, se on äidinrakkautta, se on kumppanin rakastamista, se on kanssaihmisen rakastamista ja hänen polkunsa ymmärtämistä, vaikka se olisi täysin eri polku kuin se jonka itse valitsisit. Se kattaa kaiken lähimmäisen rakkauden lisäksi myös rakkauden maapalloa ja sen jokaista elävää olentoa kohtaan, se on rakkautta koko universumia kohtaan. Se on rakkautta sinulta Valonauttajille ja heiltä sinulle. Se on Alkulähteen syvin olemus. Se on kaikkeus. Rakkauden värähtelyn lisääminen itsessä ja elämässä auttaa jokaisessa asiassa, sillä mitään sellaista ei ole olemassakaan, joka ei rakkaudesta voimaantuisi, eheytyisi, paranisi, kohoasi ja nauttisi.

Meditoi hänen kanssaan, kuuntele hänen kanssaan hoitava kuuntelumme tai ota energiahoito vastaan hänen kanssaan ja tulet huomaamaan, miten erilaisen kokemuksen saatkaan, miten korkealle energiat nousevatkaan ♡ Anna hänen hoitaa, puhdistaa ja voimaannuttaa sinua ♡

Varasto loppu