Rakkauden Kerubi

124,00  sis. alv 24%

Upea iso Rakkauden Kerubi ♡

”Palauta mieleesi nyt suurin rakkaus, jonka koskaan olet tuntenut. Hyvä. Kerro se rakkaus tuhannella ja voit saavuttaa mielikuvassasi pienen hitusen siitä rakkaudesta, jota sinun on mahdollista tuntea, kun kaikki esteet ovat poissa. Se ylittämättömän suuri rakkaus on sinun todellinen ytimesi, sillä olethan Alkulähteen luomus. Se rakkaus parantaa kaiken, korjaa kaiken, eheyttää kaiken ja saa kaiken kukoistamaan. Minulla on sinulle paljon annettavaa, mutta vasta, kun saamme sydämesi oikeasti auki, voimme aloittaa.”

-Rakkauden Kerubi

Kerubit ovat enkelihierarkiassa heti serafien alapuolella eli toiseksi korkeimmalla tasolla. Kerubien tehtävät vain harvoin koskettavat ihmisten asioita, mutta nyt saimme tehtäväksi yhdistää Rakkauden säteen kerubin energian tähän ihanaan veistokseen. Energiaa voi helpoiten kuvata siten, että se on samanlaista kuin mahtavan Arkkienkeli Chamuelin energia, mutta vielä hyvin paljon korkeampaa. Rakkauden kerubin energia saa sydämen räjähtämään auki, jos siihen on valmis.

Kerubin paino noin 400g. Korkeus 9cm ja leveys siipien kohdalta 12cm.

RUUSUKVARTSIN VOIMA

Ruusukvartsi on sydänchakran kivi ja se myös säilyttää ja säteilee rakkauden energiaa ympärilleen. Ruusukvartsi kohottaa sydänchakran värähtelyä, joka vaikuttaa elämääsi vahvistaen rakkaudellisuutta ja rakkauden virtausta energiakentässäsi.

Kun sydänchakrasi alkaa toimia korkeammalla taajuudella, se auttaa sinua olemaan lempeämpi, hyväksyvämpi ja empaattisempi itseäsi ja kaikkia muita kohtaan. Sinun on helpompi antaa anteeksi. Ruusukvartsin erityisominaisuus on tietenkin rakkaus ja rakkauden avulla hyväksynnän ja anteeksiannon opettaminen. Se nostaa sydämestäsi esiin negatiivisia muistoja ja tunteita, ja auttaa sinua käsittelemään ne rakkaudella, hyväksynnällä ja anteeksiannolla.

Varastossa

Rakkauden Kerubi

124,00  sis. alv 24%