Rakkauden kerubi

124,00  sis. alv 24%

Upea iso Rakkauden kerubi ♡

”Palauta mieleesi nyt suurin rakkaus, jonka koskaan olet tuntenut. Hyvä. Kerro se rakkaus tuhannella ja voit saavuttaa mielikuvassasi pienen hitusen siitä rakkaudesta, jota sinun on mahdollista tuntea, kun kaikki esteet ovat poissa. Se ylittämättömän suuri rakkaus on sinun todellinen ytimesi, sillä olethan Alkulähteen luomus. Se rakkaus parantaa kaiken, korjaa kaiken, eheyttää kaiken ja saa kaiken kukoistamaan. Minulla on sinulle paljon annettavaa, mutta vasta, kun saamme sydämesi oikeasti auki, voimme aloittaa.”

-Rakkauden kerubi

Kerubit ovat enkelihierarkiassa heti serafien alapuolella eli toiseksi korkeimmalla tasolla. Kerubien tehtävät vain harvoin koskettavat ihmisten asioita, mutta nyt saimme tehtäväksi yhdistää Rakkauden säteen kerubin energian tähän ihanaan veistokseen. Energiaa voi helpoiten kuvata siten, että se on samanlaista kuin mahtavan Arkkienkeli Chamuelin energia, mutta vielä hyvin paljon korkeampaa. Rakkauden kerubin energia saa sydämen räjähtämään auki, jos siihen on valmis.

Kerubin paino noin 400g. Korkeus 9cm ja leveys siipien kohdalta 12cm.

Kerubi on viritetty Rakkauden värähtelyyn. Rakkauden värähtely on hyvin paljon enemmän kuin sydämessä tuntuva rakkauden tunne. Se on kokonaisvaltaista hyväksymistä, anteeksiantamista ja sydämen avaamista. Rakkauden värähtely kattaa kaikki rakkauden muodot, se on äidinrakkautta, se on kumppanin rakastamista, se on kanssaihmisen rakastamista ja hänen polkunsa ymmärtämistä, vaikka se olisi täysin eri polku kuin se jonka itse valitsisit. Se kattaa kaiken lähimmäisen rakkauden lisäksi myös rakkauden maapalloa ja sen jokaista elävää olentoa kohtaan, se on rakkautta koko universumia kohtaan. Se on rakkautta sinulta Valonauttajille ja heiltä sinulle. Se on Alkulähteen syvin olemus. Se on kaikkeus. Rakkauden värähtelyn lisääminen itsessä ja elämässä auttaa jokaisessa asiassa, sillä mitään sellaista ei ole olemassakaan, joka ei rakkaudesta voimaantuisi, eheytyisi, paranisi, kohoaisi ja nauttisi ♡

Varastossa

Rakkauden kerubi

124,00  sis. alv 24%