Rakkauden Jasper (365g)

170,00  159,00  sis. alv 24%

Hän on Rakkauden Jasper, joka auttaa ensisijaisesti sinun sisäistä lastasi, mutta hän tulee auttamaan sinua monella muullakin tasolla. Hän nimittäin työskentelee sydämesi kautta, ja sydänhän vaikuttaa kaikkeen. Hän tuo sinulle sekä yksisarvisten, että akaatin mahtavaa energiaa, korkeimmaksi parhaaksesi. Toisella puolella on pitkä kapea geodi.

”Sisäinen lapsesi kutsui minua. Olen Jasper. Tuon rohkeutta ja voimaa, mutta ennen kaikkea tuon rakkautta. Rakkauden, empatian ja hyväksynnän kautta autan sisäistä lastasi toipumaan ja voimaantumaan. Rakkauden kautta. Energiani on vahvaa, mutta äärettömän lempeää. Tiedän nyt, että sinä olet tähän valmis. On aika nousta seuraavalle tasolle rakkauden kautta.”

-Jasper

AKAATIN VOIMA

Akaatti on hyvin puhdistava, rauhoittava ja tasapainottava kivi. Se tuo voimaa ja auttaa maadoittumaan sekä pysymään maadoittuneena. Akaatti tuo elinvoimaa, rohkeutta ja itseluottamusta. Se auttaa avaamaan sydäntä, sekä päästämään irti sisälle kertyneistä tukahdutetuista tunteista ja stressistä. Akaatti auttaa myös hoitamaan kehon kipuja. Kun työskentelet akaatin kanssa, se puhdistaa sekä mieltäsi että auraasi, samalla kun se tasapainottaa energioitasi. Näin koko kehosi värähtely kohoaa. Akaatti auttaa saamaan rauhoittavat yöunet. Akaatin ja sinun yhteistyön seurauksena kaikenlainen runsaus elämässäsi lisääntyy.

Akaatti puhdistaa ja kohottaa sen tilan energioita, jossa se on. Se imee itseensä negatiivista energiaa ja kohottaa tilan värähtelyä. Oma työskentelysi on kuitenkin tärkeää, muista tietyin väliajoin puhdistaa akaattisi. Intentiosi negatiivisen energian purkamisessa on tärkeää. Visualisoi, miten negatiivisuus kohoaa akaatista valoon ja akaatti puhdistuu. Näin se on valmis jälleen työskentelyyn.

Vain 1 varastossa

Rakkauden Jasper (365g)

170,00  159,00  sis. alv 24%