Rainbow 001 (VARATTU)

70,00  sis. alv 24%

”Runsaus on kuin sateenkaari, se sisältää niin monia asioita, niin monia värejä. Olen Rainbow. Yhdessä nostamme värit sinussa esiin, puhdistamme energioitasi ja laajennamme runsauden virtaasi. Olet arvokas ja olet suunnattoman rakastettu.”

-Rainbow

RAINBOW ON VARATTU MARJALLE, JONKA KANSSA OLEMME ASIASTA SOPINEET.

Kun pyörittelet Rainbowta valossa, löydät hänen otsachakrastaan sateenkaaren ♡

Rainbow on yksi meidän aarteista, joka kantaa Runsauden värähtelyä. Runsaus on muutakin kuin vain rahaa. On se sitäkin, mutta runsaus on myös terveyttä, iloa, vapautta, hyvää oloa. Se on rakastava perhe, se on ystävyyssuhteita, se on kärsivälisyyttä, empatiaa, luottamusta, arvostusta, kunnioitusta ja menestystä. Se on anteeksiantamisen taitoa, se on riemua ja rakkautta ♡ Runsaus on tervettä itsekkyyttä ja omaa voimaa. Se on henkistä ja fyysistä hyvinvointia, onnellisuutta ja sisäistä rauhaa.

Runsaus pitää sisällään ihan kaiken, mikä ei ole puutetta, joten sen määrittely on loputtoman pitkän listan luomista. Paras runsauden määritelmä onkin, että se on puutteen vastakohta, aivan kuten rakkaus on pelon vastakohta. Runsauden värähtely lisää runsautta sen kaikissa olomuodoissa, jokaisella tasolla. Meditoi Rainbown kanssa, ota hänet mukaan energiahoitoon tai hoitokuunteluun ja tulet huomaamaan millaista oppia ja apua häneltä saatkaan ♡

Paino 70g.

Varasto loppu