Lady Nada 006 (89g)

59,00  54,00  sis. alv 24%

”Syvin olemuksesi on Rakkaus. Olen Mestari Lady Nada. Työskentele kanssani ja autan sinua näkemään sekä itsesi, toiset, että koko maailman rakkauden silmin. Se lisää positiivisuutta, vähentäen tuomitsevuutta ja sääliä. Rakkaus on avain. Voit miettiä, miten tulet pääsemään näin suureen rakkauden tilaan. Se on täysin mahdollista. Näen suoraan sydämeesi ja autan sinua suurentamaan Rakkauden liekkiäsi. Tartu käteeni, kuljen vierelläsi.”

-Mestari Lady Nada

Tämä upea, uniikki kallo on viritetty Rakkauden värähtelyyn. Rakkauden värähtely on hyvin paljon enemmän kuin sydämessä tuntuva rakkauden tunne. Se on kokonaisvaltaista hyväksymistä, anteeksiantamista ja sydämen avaamista. Rakkauden värähtely kattaa kaikki rakkauden muodot, se on äidinrakkautta, se on kumppanin rakastamista, se on kanssaihmisen rakastamista ja hänen polkunsa ymmärtämistä, vaikka se olisi täysin eri polku kuin se jonka itse valitsisit. Se kattaa kaiken lähimmäisen rakkauden lisäksi myös rakkauden maapalloa ja sen jokaista elävää olentoa kohtaan, se on rakkautta koko universumia kohtaan. Se on rakkautta sinulta Valonauttajille ja heiltä sinulle. Se on Alkulähteen syvin olemus. Se on kaikkeus. Rakkauden värähtelyn lisääminen itsessä ja elämässä auttaa jokaisessa asiassa, sillä mitään sellaista ei ole olemassakaan, joka ei rakkaudesta voimaantuisi, eheytyisi, paranisi, kohoaisi ja nauttisi ♡

Kallon pituus on 5cm.

RUUSUKVARTSI

Ruusukvartsi kohottaa sydänchakran värähtelyä, joka vaikuttaa elämääsi monilla tavoilla:

Rakkaudellisuus ja rakkauden virtaus energiakentässäsi vahvistuu. Kun sydänchakrasi alkaa toimia korkeammalla taajuudella, se auttaa sinua olemaan lempeämpi, hyväksyvämpi ja empaattisempi itseäsi ja kaikkia muita kohtaan. Sinun on helpompi antaa anteeksi. Ruusukvartsin erityisominaisuus on tietenkin rakkaus ja rakkauden avulla hyväksynnän ja anteeksiannon opettaminen. Se nostaa sydämestäsi esiin negatiivisia muistoja ja tunteita, ja auttaa sinua käsittelemään ne rakkaudella, hyväksynnällä ja anteeksiannolla.

Vain 1 varastossa

Lady Nada 006 (89g)

59,00  54,00  sis. alv 24%