Muutoksen Taavi 280g

130,00  120,00  sis. alv 24%

”Jo kauan aikaa sitten olen huomannut ihmisissä sellaisen piirteen, että he haluavat takertua. Mihin ikinä vaan pystyvätkään. Mahdollisuuksia takertumiseen on lukemattomia, joten sidoksia ja kiinnikkeitä on jokaisesta ihmisestä, mitä kummallisimpiin paikkoihin, asioihin ja energioihin. Te kuvittelette pysyvyyden tuovan turvaa, mutta ette ymmärrä, että ainoastaan muutos on pysyvää. Elämä virtaa, ei siihen voi jäädä paikoilleen. Minä opetan sinua olemaan kuin delfiini. Me emme pysähtele, emmekä peruuttele. Se, mikä on takana, on takana. Koitappa joskus uida eteenpäin ja samalla takertua takanasi olevaan veteen. Se on mahdotonta. Samalla tavoin sinun tulee oppia ajattelemaan elämänvirrasta. Se mikä on takana on syystäkin takana. Olet jo uinut sen kohdan ohi, eikä siihen voi enää tarrata kiinni. Mikä on koettu, se on koettu. Nyt on nyt. Muutos alkaa siitä hetkestä, kun teet menneisyydestäsi meren, johon takertuminen on mahdotonta. 

-Muutoksen Taavi

AKAATIN VOIMA

Akaatti on hyvin puhdistava, rauhoittava ja tasapainottava kivi. Se tuo voimaa ja auttaa maadoittumaan sekä pysymään maadoittuneena. Akaatti tuo elinvoimaa, rohkeutta ja itseluottamusta. Se auttaa avaamaan sydäntä, sekä päästämään irti sisälle kertyneistä tukahdutetuista tunteista ja stressistä. Akaatti auttaa myös hoitamaan kehon kipuja. Kun työskentelet akaatin kanssa, se puhdistaa sekä mieltäsi että auraasi, samalla kun se tasapainottaa energioitasi. Näin koko kehosi värähtely kohoaa. Akaatti auttaa saamaan rauhoittavat yöunet. Akaatin ja sinun yhteistyön seurauksena kaikenlainen runsaus elämässäsi lisääntyy.

Akaatti puhdistaa ja kohottaa sen tilan energioita, jossa se on. Se imee itseensä negatiivista energiaa ja kohottaa tilan värähtelyä. Oma työskentelysi on kuitenkin tärkeää, muista tietyin väliajoin puhdistaa akaattisi. Intentiosi negatiivisen energian purkamisessa on tärkeää. Visualisoi, miten negatiivisuus kohoaa akaatista valoon ja akaatti puhdistuu. Näin se on valmis jälleen työskentelyyn.

Vain 1 varastossa

Muutoksen Taavi 280g

130,00  120,00  sis. alv 24%