Muistikirja (lila)

34,90  24,90  sis. alv 24%

Kovakantinen, kestävä muistikirja. B5 koko on A4:n ja A5:n välistä, joten sivuissa on kokoa ja tarinaa mahtuu 200 sivuun paljon. Kierteet ovat hyvin vahvat.

Henkiset kokemukset, kuten visualisaatio,- meditaatio,- ja hoitokokemukset ovat kuin unia, jos niitä ei kirjaa ylös, ne unohtuvat hyvin nopeasti. Henkisten kokemusten muistiinkirjoittaminen on siis erittäin tärkeää. Kirjoittaessasi alitajunnastasi nostetaan tietoiseen mieleesi paljon sellaista, joka olisi jäänyt sinulta muuten hoksaamatta. Myöhemmin, lukiessasi kokemuksiasi, saatatkin oivaltaa jotain hyvin tärkeää ♡ Tässä on sinulle upea, vankka ja korkeavärähteinen muistikirja visualisaatioiden, hoitojen ja meditaatiokokemusten kirjoittamiseen. Voit ottaa muistikirjan vaikka päiväkirjaksesi tai keittiöreseptien muistipaikaksi ♡

Kierrenidottu, joten sivut ja kansi kääntyvät helposti kokonaan taakse asti, kun kirjoitat kokemuksiasi ylös. Koko B5, eli iso koko, silti mukava käteen/syliin. Sivuja hurjat 200. Sisällä ruudukko, joten kirjoittaminen on helppoa.

Sitä voisi helposti ajatella, että on aivan se ja sama, millä keinoilla kirjoittaa muistiinpanoja itselleen, kunhan kirjoittaa. Käsin kirjoittamisessa on kuitenkin muutamia suuria eroja, verrattuna tietokoneella tai kännykän muistiinpanoihin kirjoittamiseen.

Mitä tapahtuu kun kirjoittaa käsin?

1. Kun kirjoitat käsin, joudut punnitsemaan sanojasi tarkemmin, sillä tekstin muokkaaminen on hankalampaa. Joudut todella ymmärtämään sen, mitä kirjoitat.

2. Et voi kirjoittaa käsin mitään, tuntematta sitä, mitä kirjoitat. Koneella kirjoittaessa voi helpommin vain kirjoittaa ja myöhemmin lukea, mitä tulikaan kirjoitettua. Käsin tämä ei onnistu, vaan kaikki, mitä kynästä tulee paperille, tulee sydämestä.

3. Kun kaikki käsin kirjoitettu tulee sydämen kautta, on silloin kirjoittaessa myös yhteys valomaailmaan. Tämä pitää paikkansa etenkin silloin, kun kirjoitat visualisaatiokokemuksistasi tai hoitojen aikana tapahtuneista asioista ja hoitojen jälkeisistä tuntemuksista. Myös silloin, kun haluat vahvistaa yhteyttäsi Valonauttajiin, on käsin kirjoittamisesta suurta apua.

4. Kun laitteesi hajoaa, häviää tekstit usein niiden mukana. Paperille kirjoitettu säilyy satoja vuosia, ellei vesi tai tuli pääse paperiin asti.

5. Muistikirjasta ei lopu akku kesken, se ei piippaa jotain muuta kesken kirjoituksen, eikä häiritse keskittymistäsi. Kun kirjoitat, on vain se hetki. Sinä, kokemuksesi, valomaailma, kynä ja kirja ♡

Varastossa

Muistikirja (lila)

34,90  24,90  sis. alv 24%