Mestari Melchizedek 192g

195,00  sis. alv 24%

”Luomisvoima on sinussa, aivan yhtä paljon kuin minussakin. Se, mikä sinua jarruttaa, olet sinä itse. Vain sinä ja sinun oma mielesi. Mestariuteen pääseminen on helppoa. Tarvitsee vain herätä eli vapauttaa itsensä aistien maailmasta, omista havaintoihin perustuvista uskomuksista ja olet perillä. Olet herännyt. Se on kuin unesta herääminen. Kun unessa tajuat yhtäkkiä näkeväsi unta, alat herätä. Minä autan sinua ymmärtämään ja vapauttamaan itsesi.”

– Mestari Melchizedek

Valkoisen Liekin Voiman suunnittelema, uskomattoman kaunis ja uniikki vuorikristallista kaiverrettu ylösnoussut mestari ♡ Veistos on viritetty Mestari Melchizedekin energiaan sekä Viisauden värähtelyyn.

Tämä viisautta säteilevä mestari vahvistaa sinun omaa korkeampaa ajatusmaailmaasi ja maailman havainnointia korkeammasta näkökulmasta. Korkeamman ajatusmaailman virtauksessa eläminen saa sinut valitsemaan jokaisessa tilanteessa siten kuin sisäinen mestariminäsi valitsisi. Tämä elämäntapa ei voi johtaa muuhun kuin suureen kasvuun ja tietoisuuden laajenemiseen Viisauden valtaväylällä ♡

Meditoi Melchizedekin kanssa, kuuntele hänen kanssaan hoitava kuuntelumme tai ota energiahoito vastaan hänen kanssaan ja tulet huomaamaan, miten erilaisen kokemuksen saatkaan, miten korkealle energiat nousevatkaan ♡ Anna Melchizedekin hoitaa, puhdistaa, parantaa ja helliä sinua, anna sen kuljettaa sinut sinne, missä sinua sillä hetkellä tarvitaan ja anna sen opettaa sinua korkeimmalla mahdollisella tavalla.

Korkeus noin 11cm, paino 192g.

Vain 1 varastossa

Mestari Melchizedek 192g

195,00  sis. alv 24%