Mestari Maitreya 186g

179,00  sis. alv 24%

”Minä olen, on tärkein yksittäinen asia, mikä jokaisen täytyy ymmärtää, että maailmankaikkeuden todellinen suuruus avautuu. Mitä edes tarkoittaa Minä olen? Se on sanoinkuvaamaton ymmärrys, viisaus ja mahti, jolla ei ole vertailukohtaa. Minä olen, on jokaisen sisäinen voima, joka ammentaa voimansa Alkulähteestä. Kun aloitat lauseen sanoilla Minä olen, ja jatkat sitä sitten miten tahansa, niin kauan kuin sydämessäsi todella uskot siihen mitä sanot, se tapahtuu. Se sinä olet.”

– Mestari Maitreya

Valkoisen Liekin Voiman suunnittelema, uskomattoman kaunis ja uniikki vuorikristallista kaiverrettu ylösnoussut mestari ♡ Veistos on viritetty Mestari Maitreyan energiaan sekä Viisauden värähtelyyn.

Tämä viisautta säteilevä mestari vahvistaa sinun omaa korkeampaa ajatusmaailmaasi ja maailman havainnointia korkeammasta näkökulmasta. Korkeamman ajatusmaailman virtauksessa eläminen saa sinut valitsemaan jokaisessa tilanteessa siten kuin sisäinen mestariminäsi valitsisi. Tämä elämäntapa ei voi johtaa muuhun kuin suureen kasvuun ja tietoisuuden laajenemiseen Viisauden valtaväylällä ♡

Meditoi Maitreyan kanssa, kuuntele hänen kanssaan hoitava kuuntelumme tai ota energiahoito vastaan hänen kanssaan ja tulet huomaamaan, miten erilaisen kokemuksen saatkaan, miten korkealle energiat nousevatkaan ♡ Anna Maitreyan hoitaa, puhdistaa, parantaa ja helliä sinua, anna sen kuljettaa sinut sinne, missä sinua sillä hetkellä tarvitaan ja anna sen opettaa sinua korkeimmalla mahdollisella tavalla.

Korkeus noin 10cm, paino 186g.

Vain 1 varastossa

Mestari Maitreya 186g

179,00  sis. alv 24%