Mestari Kuthumi 140g

159,00  sis. alv 24%

”Seesteinen, syvä, kristallinkirkas, harmoninen tyyneys ja selkeys. Siihen tilaan pääsemisen opit minun kanssani. Kun olet tässä tilassa, olet se kuka todella olet. Todellinen minuutesi ei ole se, jonka olet oppinut tuntemaan maallisessa elämässäsi, vaan se joka olet taivaallisessa elämässäsi. Kun pääset tähän tilaan maallisen vaelluksesi aikana, on se maailman opettavin ja palkitsevin tunne koko ihmiselämän aikana. Silloin, rakas ystävä, olet tuonut taivaan maan päälle.”

-Kuthumi

Valkoisen Liekin Voiman suunnittelema, uskomattoman kaunis ja uniikki vuorikristallista kaiverrettu ylösnoussut mestari ♡ Veistos on viritetty Mestari Kuthumin energiaan sekä Viisauden värähtelyyn.

Kuthumi, maailmanopettaja vahvistaa sinun omaa korkeampaa ajatusmaailmaasi ja maailman havainnointia korkeammasta näkökulmasta. Korkeamman ajatusmaailman virtauksessa eläminen saa sinut valitsemaan jokaisessa tilanteessa siten kuin sisäinen mestariminäsi valitsisi. Tämä elämäntapa ei voi johtaa muuhun kuin suureen kasvuun ja tietoisuuden laajenemiseen Viisauden valtaväylällä ♡

Meditoi Kuthumin kanssa, kuuntele hänen kanssaan hoitava kuuntelumme tai ota energiahoito vastaan hänen kanssaan ja tulet huomaamaan, miten erilaisen kokemuksen saatkaan, miten korkealle energiat nousevatkaan ♡ Anna Kuthumin hoitaa, puhdistaa, parantaa ja helliä sinua, anna sen kuljettaa sinut sinne, missä sinua sillä hetkellä tarvitaan ja anna sen opettaa sinua korkeimmalla mahdollisella tavalla.

Korkeus noin 10cm, paino 140g.

Vain 1 varastossa

Mestari Kuthumi 140g

159,00  sis. alv 24%