Mestari El Morya 144g

169,00  sis. alv 24%

”Rakkauden, rauhan syvin olemus. Hyväksynnän kautta irti päästön tuskasta täydelliseen vapauteen. Kuin myrskyävä, pauhaava meri, voimakkaat aallot muuntuvat peilityyneksi rauhaksi. Et ole yksin. Matka läpi myrskyn on tehtävä, jotta voi kokea tyynen, lempeän auringonnousun. Hymyile rakas.”

– El Morya

Valkoisen Liekin Voiman suunnittelema, uskomattoman kaunis ja uniikki vuorikristallista kaiverrettu ylösnoussut mestari ♡ Veistos on viritetty Mestari El Moryan energiaan sekä Viisauden, Totuuden ja Rohkeuden värähtelyyn.

Tämä viisautta säteilevä mestari vahvistaa sinun omaa korkeampaa ajatusmaailmaasi ja maailman havainnointia korkeammasta näkökulmasta. Korkeamman ajatusmaailman virtauksessa eläminen saa sinut valitsemaan jokaisessa tilanteessa siten kuin sisäinen mestariminäsi valitsisi. Tämä elämäntapa ei voi johtaa muuhun kuin suureen kasvuun ja tietoisuuden laajenemiseen Viisauden valtaväylällä ♡

Meditoi El Moryan kanssa, kuuntele hänen kanssaan hoitava kuuntelumme tai ota energiahoito vastaan hänen kanssaan ja tulet huomaamaan, miten erilaisen kokemuksen saatkaan, miten korkealle energiat nousevatkaan ♡ Anna El Moryan hoitaa, puhdistaa, parantaa ja helliä sinua, anna sen kuljettaa sinut sinne, missä sinua sillä hetkellä tarvitaan ja anna sen opettaa sinua korkeimmalla mahdollisella tavalla.

Korkeus noin 10cm, paino 144g.

Vain 1 varastossa

Mestari El Morya 144g

169,00  sis. alv 24%