Mestari Djwal Khul 182g

179,00  sis. alv 24%

”Tasapainon tie on viisauden tie. Tasapainottamalla elämäsi jokaisen osa-alueen, tulee sinusta itsestäsikin viisauden mestari, joka omalla olemuksellaan säteilee tasapainoa maailmaan. Ole se, jota haluaisit elämässäsi seurata.”

-Djwal Khul

Valkoisen Liekin Voiman suunnittelema, uskomattoman kaunis ja uniikki vuorikristallista kaiverrettu ylösnoussut mestari ♡ Veistos on viritetty Mestari Djwal Khulin energiaan sekä Viisauden värähtelyyn.

Tämä viisautta säteilevä mestari vahvistaa sinun omaa korkeampaa ajatusmaailmaasi ja maailman havainnointia korkeammasta näkökulmasta. Korkeamman ajatusmaailman virtauksessa eläminen saa sinut valitsemaan jokaisessa tilanteessa siten kuin sisäinen mestariminäsi valitsisi. Tämä elämäntapa ei voi johtaa muuhun kuin suureen kasvuun ja tietoisuuden laajenemiseen Viisauden valtaväylällä ♡

Meditoi Djwal Khulin kanssa, kuuntele hänen kanssaan hoitava kuuntelumme tai ota energiahoito vastaan hänen kanssaan ja tulet huomaamaan, miten erilaisen kokemuksen saatkaan, miten korkealle energiat nousevatkaan ♡ Anna Djwal Khulin hoitaa, puhdistaa, parantaa ja helliä sinua, anna sen kuljettaa sinut sinne, missä sinua sillä hetkellä tarvitaan ja anna sen opettaa sinua korkeimmalla mahdollisella tavalla.

Korkeus noin 10cm, paino 182g.

Vain 1 varastossa

Mestari Djwal Khul 182g

179,00  sis. alv 24%