Luottamuksen Sun Line 200g

119,00  109,00  sis. alv 24%

”Menneisyytesi, valintasi ja kokemuksesi ovat tehneet sinusta sinut. Huomaatko miten pitkän matkan olet jo kulkenut tähän saakka? Olet oppinut ja viisastunut, etkä enää tekisi samoja virheitä kuin joskus. Luota itseesi, luota sydämeesi, luota henkeesi ja luota polkuusi. Se on sinulle valmistettu, eikä sinun tarvitse muuta kuin kulkea sitä. Osaat kyllä. Kuljen kanssasi.”

-Luottamuksen Sun Line

AKAATIN VOIMA

Akaatti on hyvin puhdistava, rauhoittava ja tasapainottava kivi. Se tuo voimaa ja auttaa maadoittumaan sekä pysymään maadoittuneena. Akaatti tuo elinvoimaa, rohkeutta ja itseluottamusta. Se auttaa avaamaan sydäntä, sekä päästämään irti sisälle kertyneistä tukahdutetuista tunteista ja stressistä. Akaatti auttaa myös hoitamaan kehon kipuja. Kun työskentelet akaatin kanssa, se puhdistaa sekä mieltäsi että auraasi, samalla kun se tasapainottaa energioitasi. Näin koko kehosi värähtely kohoaa. Akaatti auttaa saamaan rauhoittavat yöunet. Akaatin ja sinun yhteistyön seurauksena kaikenlainen runsaus elämässäsi lisääntyy.

Akaatti puhdistaa ja kohottaa sen tilan energioita, jossa se on. Se imee itseensä negatiivita energiaa ja kohottaa tilan värähtelyä. Oma työskentelysi on kuitenkin tärkeää, muista tietyin väliajoin puhdistaa akaattisi. Intentiosi negatiivisen energian purkamisessa on tärkeää. Visualisoi, miten negatiivisuus kohoaa akaatista valoon ja akaatti puhdistuu. Näin se on valmis jälleen työskentelyyn.

Vain 1 varastossa

Luottamuksen Sun Line 200g

119,00  109,00  sis. alv 24%