Lollipop (361g)

199,00  sis. alv 24%

”Sisäinen lapsesi kutsui minua. Olen Lollipop. Tuon rohkeutta ja voimaa, mutta ennen kaikkea tuon rakkautta. Rakkauden, empatian ja hyväksynnän kautta autan sisäistä lastasi toipumaan ja voimaantumaan. Rakkauden kautta. Energiani on vahvaa, mutta äärettömän lempeää, enkä epäröi säästellä sitä, sillä tiedän nyt, että sinä olet valmis. On aika nousta seuraavalle tasolle rakkauden kautta.”

-Lollipop

Tämä upea veistos on viritetty Rakkauden värähtelyyn. Rakkauden värähtely on hyvin paljon enemmän kuin sydämessä tuntuva rakkauden tunne. Se on kokonaisvaltaista hyväksymistä, anteeksiantamista ja sydämen avaamista. Rakkauden värähtely kattaa kaikki rakkauden muodot, se on äidinrakkautta, se on kumppanin rakastamista, se on kanssaihmisen rakastamista ja hänen polkunsa ymmärtämistä, vaikka se olisi täysin eri polku kuin se jonka itse valitsisit. Se kattaa kaiken lähimmäisen rakkauden lisäksi myös rakkauden maapalloa ja sen jokaista elävää olentoa kohtaan, se on rakkautta koko universumia kohtaan. Se on rakkautta sinulta Valonauttajille ja heiltä sinulle. Se on Alkulähteen syvin olemus. Se on kaikkeus. Rakkauden värähtelyn lisääminen itsessä ja elämässä auttaa jokaisessa asiassa, sillä mitään sellaista ei ole olemassakaan, joka ei rakkaudesta voimaantuisi, eheytyisi, paranisi, kohoasi ja nauttisi.

Meditoi hänen kanssa, ota hänen kanssaan energiahoito vastaan tai kuuntele hoitokuuntelu. Avaa sydämesi ja anna hänen auttaa sisäistä lastasi ♡

Varasto loppu