Kuthumi 5 (715g)

239,00  209,00  sis. alv 24%

”Istu alas, sulje silmäsi ja kuuntele. Jokainen pelko, joka estää sinua etenemästä, on vain mielesi luomus, ei sen enempää. Ei sille tarvitse antaa painoarvoa sen enempää. Anna sen vain olla, älä huomio sitä. Keskitä huomiosi sydämeesi. Tunne, miten Rohkeus kumpuaa sydämestäsi. Sydämestäsi, joka on aina yhteydessä valoon. Tunne miten Rohkeus valtaa kehosi, ruoki sitä, anna sille voimaasi. Anna Rohkeuden virrata. Sinä pystyt mihin vaan.”

-Mestari Kuthumi

AKAATIN VOIMA

Akaatti on hyvin puhdistava, rauhoittava ja tasapainottava kivi. Se tuo voimaa ja auttaa maadoittumaan sekä pysymään maadoittuneena. Akaatti tuo elinvoimaa, rohkeutta ja itseluottamusta. Se auttaa avaamaan sydäntä, sekä päästämään irti sisälle kertyneistä tukahdutetuista tunteista ja stressistä. Akaatti auttaa myös hoitamaan kehon kipuja. Kun työskentelet akaatin kanssa, se puhdistaa sekä mieltäsi että auraasi, samalla kun se tasapainottaa energioitasi. Näin koko kehosi värähtely kohoaa. Akaatti auttaa saamaan rauhoittavat yöunet. Akaatin ja sinun yhteistyön seurauksena kaikenlainen runsaus elämässäsi lisääntyy.

Akaatti puhdistaa ja kohottaa sen tilan energioita, jossa se on. Se imee itseensä negatiivita energiaa ja kohottaa tilan värähtelyä. Oma työskentelysi on kuitenkin tärkeää, muista tietyin väliajoin puhdistaa akaattisi. Intentiosi negatiivisen energian purkamisessa on tärkeää. Visualisoi, miten negatiivisuus kohoaa akaatista valoon ja akaatti puhdistuu. Näin se on valmis jälleen työskentelyyn.

KRISTALLI- JA KIVIKALLOJEN MERKITYS

Jokaisella kaiverretulla kallolla on oma persoonallisuutensa tai oikeammin jokainen kallo on viritetty johonkin korkeaan energiaan ja kallon kanssa hiljentyessä on helpompi muodostaa yhteys tähän energiaan. Mestareilla esimerkiksi on meille rajattomasti opetettavaa, sillä he ovat oman mestaruutensa saavuttaneet elämällä tällä samalla pallolla. Mestarit ovat sitoutuneet auttamaan ihmisiä seuraamaan heidän jalanjäljissään kohti korkeampia tietoisuuden tasoja ♡

Kuten kaikessa, ihmisen oma intentio eli vakaa aikomus ja keskittyminen on tärkeintä. Korkeavärähteisetkään kristalli- ja kiviesineet eivät itsestään, pelkällä olemassa olollaan saa mitään järisyttävää aikaan, vaan aina sinä itse. Kristalli- ja kivikallot helpottavat omaa keskittymistä kohdentumaan tarkasti, jolloin on helpompi osua maaliin ja saavuttaa se, mihin hoitavissa kuunteluissa, IHME -metodia käyttäessä tai ihan vain mietiskellessään on pyrkinyt. Kallot auttavat missä tahansa kuuntelussa ja hoidoissa, ei vain kalloihin ja mestareihin liittyvissä. Ne kohottavat värähtelyä siinä huoneessa, jossa ne ovat. Sitä kautta hoitojen vastaanottaminen nousee uudelle tasolle ja hoitavien kuunteluiden kuunteleminen myös. Kallon kanssa istuskelu ja asioiden mietiskely avaa tietoisuutta, tuo mieleen uusia ideoita ja visioita, sekä viisautta ratkoa elämän ongelmia.

Vain 1 varastossa

Kuthumi 5 (715g)

239,00  209,00  sis. alv 24%