Merlin 14 (369g)

189,00  sis. alv 24%

”Olet tässä, joten olet lähellä avata runsaudenvirtaasi entistä laajemmaksi. Autan sinua siinä, korkeimmaksi parhaaksesi. Olen Mestari Merlin ja opetan sinulle, kuinka runsauteen päästään, kuinka siinä eletään ja kuinka sitä ollaan. Tämä on meidän yhteinen projektimme, sinun ja minun. Pala palalta säädämme runsaudenvirtaasi korkeavärähteisemmäksi. Luottamuksesi lisääntyy, tasapaino täyttää elämäsi ja runsaus – sinä tulet ymmärtämään, mitä kaikkea se sisältääkään.”

-Mestari Merlin

Tämä upea, uniikki Merlin-kallo on viritetty Runsauden värähtelyyn. Runsaus on muutakin kuin vain rahaa. On se sitäkin, mutta runsaus on myös terveyttä, iloa, vapautta, hyvää oloa. Se on rakastava perhe, se on ystävyyssuhteita, se on kärsivälisyyttä, empatiaa, luottamusta, arvostusta, kunnioitusta ja menestystä. Se on anteeksiantamisen taitoa, se on riemua ja rakkautta ♡ Runsaus on tervettä itsekkyyttä ja omaa voimaa. Se on henkistä ja fyysistä hyvinvointia, onnellisuutta ja sisäistä rauhaa.

Runsaus pitää sisällään ihan kaiken, mikä ei ole puutetta, joten sen määrittely on loputtoman pitkän listan luomista. Paras runsauden määritelmä onkin, että se on puutteen vastakohta, aivan kuten rakkaus on pelon vastakohta. Runsauden värähtely lisää runsautta sen kaikissa olomuodoissa, jokaisella tasolla. Meditoi Merlinin kanssa, ota hänet mukaan energiahoitoon tai hoitokuunteluun ja tulet huomaamaan millaista oppia häneltä saatkaan ♡

Vain 1 varastossa

Merlin 14 (369g)

189,00  sis. alv 24%