Jin Jang -riipus

15,00  sis. alv 24%

Voimakas Jin Jang koru, eli maadoittava ja puhdistava akaatti-howliittiriipus ☯ 

AKAATTI
Maadoittava musta akaatti auttaa sinua saamaan runsautta elämääsi, samalla kun se rauhoittaa mieltäsi, avaa sydäntäsi ja vapauttaa sinua stressistä. Musta akaatti auttaa sinua elämään täydellisemmin tässä hetkessä. Akaatti puhdistaa mieltäsi ja energiakenttääsi, samalla kun se tasapainottaa energioitasi. Kivi tukee henkistä kasvuasi, auttaa päästämään irti sisälle kertyneestä ja piilotetusta katkeruudesta ja vihasta, samalla kun se tuo sinulle energiaa ja rohkeutta.
Akaatti tekee työtään hitaasti mutta varmasti. Se on upea kivi, sillä se puhdistaa itse itsensä. Se puhdistaa ja lataa myös vieressään olevan howliitin. Akaatin omistaja saa kiveltä itseluottamusta ja vahvistusta kurkkuchakran toiminnalle. Se tuo myös rauhoittavat yöunet. Akaatti ei väsy, se tekee työtänsä koko ajan. Se tasapainottaa ja vahvistaa kehosi värähtelyä.

HOWLIITTI

Howliitti on erittäin rauhoittava kivi, joka auttaa mm. unettomuudessa sekä päämäärien asettamisessa ja tavoitteiden saavuttamisessa. Howliitti auttaa kantajaansa tulemaan avoimemmaksi ja kärsivällisemmäksi. Se auttaa ilmaisemaan tukahdettuja tunteita ja ajatuksia. Riipuksessa howliitti on lähellä kantajansa sydäntä, jolloin se lisää rauhallisuutta ja rakkautta hänen elämäänsä ♡

Varasto loppu