Muutoksen Hercules

77,00  sis. alv 24%

”Tiesitkö, että sinulla on mahdollisuus muuttaa itse elämäsi? Olen Hercules ja olen yksi Muutoksen värähtelyn lohikäärmeistä. Olen sinua varten. On aika muuntaa vanha, tunkkainen energia korkeampaan värähtelyyn. Aseta intentio muutokseen ja ota apuni vastaan. Autan sinua huomaamaan, miten suuri potentiaali sinussa onkaan, pystyä muuntamaan kaikki kantamasi negatiivisuus korkeampaan energiaan. Et ole yksin. Tee töitä sisimpäsi kanssa ja huomaat, miten  anteeksiantaminen helpottuu, ajatusmallisi uudistuvat ja korkein olemuksesi astuu esiin.”

-Hercules

Uniikki chevron ametisti lohikäärme, joka kantaa muutoksen energiaa ja se on yksi Muutoksen värähtelyn aarteista. Se vahvistaa sinun omia ajatuksia ja tunteitasi moninkertaiseksi ja vetää uutta, muuttunutta energiaa sinua kohti. Mihin ikinä muutosta haluatkaan, muutoksen värähtely nopeuttaa asioiden tapahtumista ja kiihdyttää energian virtaamista. Tässä täytyy kuitenkin olla tarkkana. Koska muutoksen värähtely vahvistaa sinun energiaasi, oli se sitten millaista tahansa, on vastuu sinulla itselläsi, millaista muutosta elämääsi luot. Keskity siis aina siihen, mitä haluat, älä siihen, mistä haluat luopua. Olet astumassa muutoksen polulle ♡

Meditoi Herculeksen kanssa, kuuntele hänen kanssaan hoitava kuuntelumme tai ota energiahoito vastaan hänen kanssaan ja tulet huomaamaan, miten erilaisen kokemuksen saatkaan, miten korkealle energiat nousevatkaan ♡ Anna hänen hoitaa, puhdistaa, parantaa ja helliä sinua, anna sen kuljettaa sinut sinne, missä sinua sillä hetkellä tarvitaan ja anna hänen opettaa sinua korkeimmalla mahdollisella tavalla.

Paino 92g, pituus 6cm.

Varasto loppu