Henrieta 348g

163,00  sis. alv 24%

”Hyväksy itsesi. Tarkoitan sitä. Tarkoitan juuri sitä, mitä sanon. On aika hyväksyä itsesi, kaikkine vikoinesi ja puutteinesi. Olet arvokas. Minä olen Henrieta ja olen kuullut pyyntösi. Kaikki on hyvin, minä autan sinua. Avaan elämässäsi uuden oven, se on ovi itsesi hyväksymiseen ja sitä kautta ovi muutokseen. Mikään ei muutu, ellei ensin hyväksy. Opastan sinua, tuen sinua ja nostan sinusta rakkauden itseäsi kohtaan esiin. Kaikki tulee muuttumaan.”

-Henrieta

Henrieta on viritetty Rakkauden värähtelyyn. Rakkauden värähtely on hyvin paljon enemmän kuin sydämessä tuntuva rakkauden tunne. Se on kokonaisvaltaista hyväksymistä, anteeksiantamista ja sydämen avaamista. Rakkauden värähtely kattaa kaikki rakkauden muodot, se on äidinrakkautta, se on kumppanin rakastamista, se on kanssaihmisen rakastamista ja hänen polkunsa ymmärtämistä, vaikka se olisi täysin eri polku kuin se jonka itse valitsisit. Se kattaa kaiken lähimmäisen rakkauden lisäksi myös rakkauden maapalloa ja sen jokaista elävää olentoa kohtaan, se on rakkautta koko universumia kohtaan. Se on rakkautta sinulta Valonauttajille ja heiltä sinulle. Se on Alkulähteen syvin olemus. Se on kaikkeus. Rakkauden värähtelyn lisääminen itsessä ja elämässä auttaa jokaisessa asiassa, sillä mitään sellaista ei ole olemassakaan, joka ei rakkaudesta voimaantuisi, eheytyisi, paranisi, kohoaisi ja nauttisi.

Meditoi hänen kanssaan, kuuntele hänen kanssaan hoitava kuuntelumme tai ota energiahoito vastaan hänen kanssaan ja tulet huomaamaan, miten erilaisen kokemuksen saatkaan, miten korkealle energiat nousevatkaan ♡ Anna hänen hoitaa, puhdistaa ja voimaannuttaa sinua ♡

Vain 1 varastossa

Henrieta 348g

163,00  sis. alv 24%