Elämänpolku (TULOSSA)

Upea Mestari El Moryalta kanavoitu kokonaisvaltainen puhdistus sinulle, joka haluat oppia elämästäsi ja sen kaikista kokemuksista, myös niistä ikävistä.

Tässä harjoituksessa sinulle tuodaan tietoisuuteen alitajuisia ja tietoisia muistoja eletystä elämästäsi. Jokaisella kuuntelukerralla sinulle näytetään juuri ne tapahtumat elämästäsi, jotka ovat tärkeitä tässä hetkessä nostaa tietoisuuteesi. Kohtaat sitten positiivisen tai negatiivisen muiston, siihen liittyvät tunteet ovat tärkeitä, joten anna niiden vapaasti nousta mieleesi. Voit tuntea myötätuntoa ja armollisuutta itseäsi tai toisia kohtaan, voit eheytyä, kiittää, oppia, antaa anteeksi… Ennen kaikkea voit olla ylpeä itsestäsi ja elämänpolustasi ja huomata, miten upea ja rakastettava ihminen sinä oletkaan.

Uskomattoman puhdistava ja parantava matka, joka ei välttämättä ole kuitenkaan kovin helppo. Täytyy kohdata ehkä myös niitä ikäviä tapahtumia elämästään. Sinä pystyt tähän silti, sillä sinä et ole yksin. Mestari El Morya on koko ajan vierelläsi. Puhdistut kuuntelu kuuntelulta, ja vähitellen sisimpäsi puhdistuminen alkaa heijastua myös ulkoiseen elämääsi ☆ Kaikki tapahtuu korkeimmaksi parhaaksesi.