El Morya 17

59,00  sis. alv 24%

”Ota kädestäni kiinni, lähdetään kohoamaan yhä korkeampiin värähtelyihin. Laajennan tietoisuuttasi, puhdistan sinua, jotta tavoittaisit sen Totuuden, joka sisimmässäsi on. Se on aina ollut, sinussa itsessäsi. Autan sinua elämään jokaisen hetken täysillä, tuntemaan, kokemaan ja oppimaan. Vastaanottamaan sen, mitä tarjotaan ja päästämään irti, kun aika on.”

-Mestari El Morya

Kallo on viritetty Totuuden värähtelyyn. Totuuden värähtely tuo esiin sen, mikä ei ole näkyvää. Se pitää sisällään elämäntarkoituksen, sielunsuunnitelman, jälleensyntymät, korkeammat ulottuvuudet, kaiken tarkoituksen. Totuuden värähtely paljastaa meille, miksi olemme olemassa ja mihin pitäisi keskittyä, että voisimme parhaiten toteuttaa omaa suunnitelmaamme täällä maan päällä ollessamme. Totuuden värähtelyä säteilevät kivet ja kristallit auttavat hälventämään fyysisen maailman kapea-alaista todellisuutta ja tuovat esiin koko totuuden.

Meditoi El Moryan kanssa, ota hänet mukaan energiahoitoon tai hoitokuunteluun ja tulet huomaamaan millaista oppia häneltä saatkaan ♡

Kallon pituus on 5cm, paino 98g.

Varasto loppu