Runsauden delfiini

25,00  sis. alv 24%

”Autan sinua löytämään sisimmästäsi empatian ja hyväksynnän. Sinua itseäsi kohtaan. Olet ollut aivan liian ankara itsellesi, mutta sinun ei tarvitse enää olla. Kaikki on nyt hyvin. Minä autan sinua. Itsesi hyväksymällä ja olemalla itsellesi armollinen, maailmankaikkeus vastaa uuteen värähtelyysi avaamalla runsauden arkun sinulle.” 

-Runsauden delfiini

Aventuriinidelfiini on viritetty Runsauden värähtelyyn ja se pitää sisällään sekä aventuriinin, runsauden, että delfiinin värähtelyn.

Runsaus on muutakin kuin vain rahaa. On se sitäkin, mutta runsaus on myös terveyttä, iloa, vapautta, hyvää oloa. Se on rakastava perhe, se on ystävyyssuhteita, se on kärsivälisyyttä, empatiaa, luottamusta, arvostusta, kunnioitusta ja menestystä. Se on anteeksiantamisen taitoa, se on riemua ja rakkautta ♡ Runsaus on tervettä itsekkyyttä ja omaa voimaa. Se on henkistä ja fyysistä hyvinvointia, onnellisuutta ja sisäistä rauhaa.

Runsaus pitää sisällään ihan kaiken, mikä ei ole puutetta, joten sen määrittely on loputtoman pitkän listan luomista. Paras runsauden määritelmä onkin, että se on puutteen vastakohta, aivan kuten rakkaus on pelon vastakohta. Runsauden värähtely lisää runsautta sen kaikissa olomuodoissa, jokaisella tasolla. Kaikki tämän osaston kiviaarteet on viritetty vahvistamaan runsauden värähtelyä eli lisäämään runsautta, kaikilla mahdollisilla tasoilla ♡

Korkeus on noin 5cm.

Varastossa

Runsauden delfiini

25,00  sis. alv 24%