Arkkienkeli Zadkiel -chevron ametisti

21,00  sis. alv 24%

”Olen Arkkienkeli Zadkiel. Tehtäväni on auttaa sinua muuntamaan vanhat negatiiviset ajatusmallisi ja käyttäytymistapasi korkeampaan värähtelyyn, yhdessä sinun kanssasi. Muutos on jo käynnissä. Valan sinuun tahtoa ja voimaa, jotta pystyisit paremmin vapautumaan kaikesta kielteisestä ja sinua rajoittavasta. Autan sinua nostamaan oman voiman esiin lempeästi mutta vahvasti. Kohotetaan yhdessä muutoksen uskomattomalla energialla sinun ihmissuhteitasi, tunteitasi ja anteeksiannon kykyäsi. Sinä pystyt siihen.”

-Arkkienkeli Zadkiel

Arkkienkeli Zadkiel kantaa muutoksen energiaa ja se on yksi Muutoksen värähtelyn aarteista. Se vahvistaa sinun omia ajatuksia ja tunteitasi moninkertaiseksi ja vetää uutta, muuttunutta energiaa sinua kohti. Mihin ikinä muutosta haluatkaan, muutoksen värähtely nopeuttaa asioiden tapahtumista ja kiihdyttää energian virtaamista. Tässä täytyy kuitenkin olla tarkkana. Koska muutoksen värähtely vahvistaa sinun energiaasi, oli se sitten millaista tahansa, on vastuu sinulla itselläsi, millaista muutosta elämääsi luot. Keskity siis aina siihen, mitä haluat, älä siihen, mistä haluat luopua. Olet astumassa muutoksen polulle ♡

Jokainen kivi on oma yksilönsä, eli värit ja kuviot vaihtelevat. Valitsemme sinulle intuitiivisesti oman enkelin. Kaiverrusmuoto ja jälki on jokaisessa kivessä samanlainen. Korkeus noin 5cm, paino noin 35g.

Varastossa

Arkkienkeli Zadkiel -chevron ametisti

21,00  sis. alv 24%