Arkkienkeli Mikael (sodaliitti -riipus)

9,00  8,00  sis. alv 24%

”Olen Arkkienkeli Mikael, totuuden, rohkeuden ja vahvuuden enkeli. Autan sinua, kun pyydät. Nostan sinussa rohkeuden esiin, että pystyt elämään omassa voimassasi. Puhdistan kurkkuchakraasi, jotta pystyt vahvasti, avoimesti ja rehellisesti puhumaan omaa totuuttasi, pelkäämättä toisten reaktioita. Puhdistan solar pleksus chakraasi peloistasi, ovat ne sitten tietoisia tai alitajuisia pelkoja ja jarruja sinussa. Yhdessä me ne puhdistamme pois. Nostan sinussa aloitekyvyn, uskalluksen, tahdonvoiman ja elinvoiman esiin, että pystyt kulkemaan selkä suorana sydämesi ohjaamaa elämänpolkua, saaden tehtävät suoritettua huoletta.”

-Arkkienkeli Mikael

SODALIITIN VOIMA

Sodaliitti selkeyttää ja rauhoittaa tunteita. Se vahvistaa ja tasapainottaa kurkkuchakraa ja auttaa oman totuuden puhumisessa ja elämisessä. Auttaa saamaan selkeän näkemyksen asioista ja tukee rauhallista päätöksentekoa. Sodaliitti vahvistaa yhteyttä korkeampaan minään ja auttaa luottamaan intuitioon. Tällä tavalla sodaliitti auttaa kantajaansa pysymään korkeimmalla polulla, joka häntä varten on.

Jokainen enkeli on käsinkaiverrettu luonnonkivestä, joten malli on sama, mutta värivaihteluita voi olla. Valitsemme sinulle intuitiivisesti oman riipuksen.

Varastossa

enkeliriipus arkkienkeli mikael
Arkkienkeli Mikael (sodaliitti -riipus)

9,00  8,00  sis. alv 24%