Arkkienkeli Mikael (sodaliitti -riipus)

9,00  sis. alv 24%

”Olen Arkkienkeli Mikael, rohkeuden, vahvuuden ja suojeluksen enkeli, ja autan sinua elämään rohkeudessa ja omassa voimassasi. Autan sinua kun pyydät. Puhdistan kurkkuchakraasi, jotta pystyt vahvasti, avoimesti ja rehellisesti puhumaan omaa totuuttasi, pelkäämättä toisten reaktioita. Autan sinua pelkojen poistossa, ovat ne sitten tietoisia tai alitajuisia pelkoja ja jarruja sinussa. Yhdessä me ne puhdistamme pois. Tuo sinulle aloitekykyä, uskallusta, tahdonvoimaa, tarmoa ja elinvoimaa, että pystyt kulkemaan selkä suorana sydämesi ohjaamaa elämänpolkua, saaden tehtävät suoritettua huoletta.”

Tämä kaunis sodaliitti -enkeliriipus, on viritetty kantamaan vahvaa Arkkienkeli Mikaelin sekä Totuuden värähtelyn energiaa. Totuuden värähtely tuo esiin sen, mikä ei ole näkyvää. Se pitää sisällään elämäntarkoituksen, sielunsuunnitelman, jälleensyntymät, korkeammat ulottuvuudet, kaiken tarkoituksen. Totuuden värähtely paljastaa meille, miksi olemme olemassa ja mihin pitäisi keskittyä, että voisimme parhaiten toteuttaa omaa suunnitelmaamme täällä maan päällä ollessamme. Totuuden värähtelyä säteilevät kivet ja kristallit auttavat hälventämään fyysisen maailman kapea-alaista todellisuutta ja tuovat esiin koko totuuden.

SODALIITTI

Sodaliitti selkeyttää ja rauhoittaa tunteita. Se vahvistaa ja tasapainottaa kurkkuchakraa ja auttaa oman totuuden puhumisessa ja elämisessä. Auttaa saamaan selkeän näkemyksen asioista ja tukee rauhallista päätöksentekoa. Sodaliitti vahvistaa yhteyttä korkeampaan minään ja auttaa luottamaan intuitioon. Tällä tavalla sodaliitti auttaa kantajaansa pysymään korkeimmalla polulla, joka häntä varten on.

Jokainen enkeli on käsinkaiverrettu luonnonkivestä, joten malli on sama, mutta värivaihteluita voi olla. Valitsemme sinulle intuitiivisesti oman riipuksen.

Varastossa

Arkkienkeli Mikael (sodaliitti -riipus)

9,00  sis. alv 24%