Arkkienkeli Mikael 35g

21,00  sis. alv 24%

”Olen Arkkienkeli Mikael, rohkeuden, vahvuuden ja suojeluksen enkeli, ja autan sinua elämään rohkeudessa ja omassa voimassasi. Autan sinua kun pyydät. Puhdistan kurkkuchakraasi, jotta pystyt vahvasti, avoimesti ja rehellisesti puhumaan omaa totuuttasi, pelkäämättä toisten reaktioita. Autan sinua pelkojen poistossa, ovat ne sitten tietoisia tai alitajuisia pelkoja ja jarruja sinussa. Yhdessä me ne puhdistamme pois. Tuo sinulle aloitekykyä, uskallusta, tahdonvoimaa, tarmoa ja elinvoimaa, että pystyt kulkemaan selkä suorana sydämesi ohjaamaa elämänpolkua, saaden tehtävät suoritettua huoletta.”

-Arkkienkeli Mikael

Ae Mikael -kivienkeli on viritetty Totuuden värähtelyyn. Totuuden värähtely tuo esiin sen, mikä ei ole näkyvää. Se pitää sisällään elämäntarkoituksen, sielunsuunnitelman, jälleensyntymät, korkeammat ulottuvuudet, kaiken tarkoituksen. Totuuden värähtely paljastaa meille, miksi olemme olemassa ja mihin pitäisi keskittyä, että voisimme parhaiten toteuttaa omaa suunnitelmaamme täällä maan päällä ollessamme. Totuuden värähtelyä säteilevät kivet ja kristallit auttavat hälventämään fyysisen maailman kapea-alaista todellisuutta ja tuovat esiin koko totuuden.

Pidä kivienkeliä esim. kädessäsi kun meditoit, otat energiahoitoa vastaan tai kuuntelet hoitokuunteluitamme ja tulet huomaamaan, miten yhteytenne syvenee entisestään. Jokainen kivi on oma yksilönsä, eli värit ja kuviot vaihtelevat. Valitsemme sinulle intuitiivisesti oman veistoksen. Kaiverrusmuoto on jokaisessa kivessä samanlainen. Koko noin 5cm, 35g.

Varasto loppu