Arkkienkeli Gabriel

17,00 38,00  sis. alv 24%

Erittäin kaunis vuorikristalliveistos, joka kantaa Arkkienkeli Gabrielin energiaa ☆ Vuorikristallin ja Gabrielin energia yhdessä nostavat sinut aivan uudelle tasolle. Oletko valmis?  ♡

”Olen Arkkienkeli Gabriel ja olen tullut luoksesi, opastaakseni sinua elämänpolullasi. Tuon sinulle toivoa, selkeyttä ja järjestystä niin ajatuksiisi kuin koko elämääsi, samalla kun kirkastan mieltäsi. Tämä aikaansaa sen, että intuitiosi äänestä tulee selkeämpi ja vahvempi. Autan sinua kun pyydät. Puhdistan sinua ja autan päätösten teossa. Ohjaan sinua kulkemaan sielusi suunnittelemaa polkua pitkin. Jokaisen polkuun kuuluvat oppiläksyt ja vastoinkäymiset, mutta ne kaikki on tehty voitettaviksi. Autan sinua ymmärtämään, miksi elämäsi on juuri sellaista, kuin se on. Sinä selviät, aina.”

-Arkkienkeli Gabriel

VUORIKRISTALLIN VOIMA

Vuorikristalli on erittäin puhdistava, selkeyttä antava ja virkistävä kristalli. Se vahvistaa käyttäjänsä omia energioita, poistaa energiatukoksia ja vahvistaa sydämen toiveita. Tämän tekemällä, se auttaa sinua värähtelemään korkeammalla ja laajemman tietoisuuden parissa. Vuorikristallin kanssa meditointi, sen kanssa visualisaation kuuntelu tai hoidon vastaanotto vahvistaa ja laajentaa kokemuksiasi eksponentiaalisesti. Sen lisäksi vuorikristalli jo itsessään auttaa chakrojasi pysymään tasapainossa ja aivan erityisesti se avaa kruunuchakraasi. Vuorikristalli vahvistaa kaikkien lähellään olevien kivien energiaa, joten sen kanssa, kaikki muutkin kivet ovat voimakkaampia.

Enkelipatsas on viritetty yhdessä Arkkienkeli Gabrielin kanssa, kantamaan hänen energiaansa. Hän tuo kiveen oman vahvan energiansa. Pidä kivienkeliä esim. kädessäsi kun meditoit, otat hoitoa vastaan, kuuntelet hoitokuunteluamme tai teet IHME -metodia. Kun otat vuorikristallin näihin mukaan, se vahvistaa ja laajentaa tietoisuuttasi ja kokemuksiasi korkeimmaksi parhaaksesi.

Poista
Arkkienkeli Gabriel