Arkkienkeli Gabriel 005 (105g)

49,00  sis. alv 24%

”Olen Arkkienkeli Gabriel ja olen tullut luoksesi, opastaakseni sinua elämänpolullasi. Tuon sinulle toivoa, selkeyttä ja järjestystä niin ajatuksiisi kuin koko elämääsi, samalla kun kirkastan mieltäsi. Tämä aikaansaa sen, että intuitiosi äänestä tulee selkeämpi ja vahvempi. Autan sinua kun pyydät. Puhdistan sinua ja autan päätösten teossa. Ohjaan sinua kulkemaan sielusi suunnittelemaa polkua pitkin. Jokaisen polkuun kuuluvat oppiläksyt ja vastoinkäymiset, mutta ne kaikki on tehty voitettaviksi. Autan sinua ymmärtämään, miksi elämäsi on juuri sellaista, kuin se on. Sinä selviät, aina.”

-Arkkienkeli Gabriel

Uniikki vuorikristalli-Gabriel kantaa Puhtauden värähtelyn energiaa ja se onkin yksi Puhtauden värähtelyn aarteista. Puhtauden värähtely nimensä mukaisesti puhdistaa matalaa ja tunkkaista energiaa, jolloin värähtely kohoaa. Puhtauden värähtely on kirkasta ja selkeää, kun taas matala värähtely on sameaa ja likaista. Kun pääsee Puhtauden värähtelyn kanssa samalle aaltopituudelle, maailman värit kirkastuvat, puhdistuvat. Silloin voi ymmärtää, että ne ovat aina olleet kirkkaat, mutta itse on nähnyt ne toisin, koska oma energia on ollut sameaa. Silloin haluaa jatkaa Puhtauden värähtelyssä elämistä ♡

Enkelipatsas on viritetty yhdessä Arkkienkeli Gabrielin kanssa, kantamaan hänen energiaansa. Hän tuo kiveen oman vahvan energiansa. Pidä kivienkeliä esim. kädessäsi kun meditoit, otat hoitoa vastaan, kuuntelet hoitokuunteluamme tai teet IHME -metodia. Kun otat vuorikristallin näihin mukaan, se vahvistaa ja laajentaa tietoisuuttasi ja kokemuksiasi korkeimmaksi parhaaksesi.

Korkeus noin 7,5cm, paino noin 105g.

Vain 1 varastossa

Arkkienkeli Gabriel 005 (105g)

49,00  sis. alv 24%