Arkkienkeli Chamuel 35g

19,00  sis. alv 24%

”Olen Arkkienkeli Chamuel. Energiani edustaa puhdasta rakkautta, myötätuntoa ja iloa. Autan sinua avaamaan sydämesi, suurentamalla sisäistä rakkauden liekkiäsi. Pyydä vain minut avuksesi ja täytän sinut pyyteettömällä rakkaudella. Opastan sinua ilmaisemaan rakkautta kaikenlaisen luovuuden välityksellä ja autan löytämään anteeksiannon ja rakkauden niin itseäsi kuin toisia kohtaan, on kyse sitten ihmisestä, eläimestä tai kasvista. Rakkaus on kaikki. Sinussa on kaikki. Tuon apua ihmissuhdeongelmiisi, hälventäen tukoksia, jotta suhteet voisivat kukoistaa rakkaudessa. Autan sinua parantamaan sydämesi haavoja ja arpia. Se ei tarkoita vain surun poistamista, vaan sen käsittelyä, hyväksymistä, anteeksi antamista ja irti päästämistä. Sinä pystyt siihen. Olen apunasi. Nyt ja aina.”

-Arkkienkeli Chamuel

Tämä valtavan kaunis ruusukvartsienkeli on viritetty kantamaan ja välittämään Arkkienkeli Chamuelin rakkaudellista energiaa. Arkkienkeli Chamuel on sydänchakran kehityksestä vastaava enkeli ja ruusukvartsi on sydänchakran kivi. Sydänchakra taas vaikuttaa jokaiseen muuhunkin chakraan, joten sydämen hoitaminen ja sydänchakran värähtelyn kohottaminen saa aikaa paljon positiivisia muutoksia koko energiajärjestelmässä, ei vain sydämessä ♡ Enkelipatsas on paitsi kaunis koriste-esine, myös valtavan hyvä apu meditaatioissa ja hoitokuunteluissa, energiahoidoissa sekä IHME -metodissa. Se pitää sinut ja tilasi koko ajan Arkkienkeli Chamuelin ja rakkauden enkelten taajuudella, joten sinun on silloin helpompi ottaa vastaan valomaailman apua.

Chamuel on viritetty myös Rakkauden värähtelyyn. Rakkauden värähtely on hyvin paljon enemmän kuin sydämessä tuntuva rakkauden tunne. Se on kokonaisvaltaista hyväksymistä, anteeksiantamista ja sydämen avaamista. Rakkauden värähtely kattaa kaikki rakkauden muodot, se on äidinrakkautta, se on kumppanin rakastamista, se on kanssaihmisen rakastamista ja hänen polkunsa ymmärtämistä, vaikka se olisi täysin eri polku kuin se jonka itse valitsisit. Se kattaa kaiken lähimmäisen rakkauden lisäksi myös rakkauden maapalloa ja sen jokaista elävää olentoa kohtaan, se on rakkautta koko universumia kohtaan. Se on rakkautta sinulta Valonauttajille ja heiltä sinulle. Se on Alkulähteen syvin olemus. Se on kaikkeus. Rakkauden värähtelyn lisääminen itsessä ja elämässä auttaa jokaisessa asiassa, sillä mitään sellaista ei ole olemassakaan, joka ei rakkaudesta voimaantuisi, eheytyisi, paranisi, kohoaisi ja nauttisi ♡

Jokainen kivi on oma yksilönsä, eli värit ja kuviot vaihtelevat. Valitsemme sinulle intuitiivisesti oman veistoksen. Kaiverrusmuoto on jokaisessa kivessä samanlainen. Korkeus noin 5cm, paino noin 35g.

Varastossa

Arkkienkeli Chamuel 35g

19,00  sis. alv 24%