Arkkienkeli Chamuel

19,00 68,00  sis. alv 24%

Erittäin lempeä ja ihana ruusukvartsiveistos, joka kantaa Arkkienkeli Chamuelin energiaa ☆ Ruusukvartsin ja Chamuelin energia yhdessä nostavat sinut aivan uudelle rakkauden tasolle, jolloin elät sydämestä lähtöisin. Oletko valmis?  ♡

”Olen Arkkienkeli Chamuel. Energiani edustaa puhdasta rakkautta, myötätuntoa ja iloa. Autan sinua avaamaan sydämesi, suurentamalla sisäistä rakkauden liekkiäsi. Pyydä vain minut avuksesi ja täytän sinut pyyteettömällä rakkaudella. Opastan sinua ilmaisemaan rakkautta kaikenlaisen luovuuden välityksellä ja autan löytämään anteeksiannon ja rakkauden niin itseäsi kuin toisia kohtaan, on kyse sitten ihmisestä, eläimestä tai kasvista. Rakkaus on kaikki. Sinussa on kaikki. Tuon apua ihmissuhdeongelmiisi, hälventäen tukoksia, jotta suhteet voisivat kukoistaa rakkaudessa. Autan sinua parantamaan sydämesi haavoja ja arpia. Se ei tarkoita vain surun poistamista, vaan sen käsittelyä, hyväksymistä, anteeksi antamista ja irti päästämistä. Sinä pystyt siihen. Olen apunasi. Nyt ja aina.”

-Arkkienkeli Chamuel

RUUSUKVARTSIN VOIMAA

Ruusukvartsi on sydänchakran kivi ja se myös säilyttää ja säteilee Arkkienkeli Chamuelin energiaa ympärilleen. Ruusukvartsi kohottaa sydänchakran värähtelyä, joka vaikuttaa elämääsi vahvistaen rakkaudellisuutta ja rakkauden virtausta energiakentässäsi.

Kun sydänchakrasi alkaa toimia korkeammalla taajuudella, se auttaa sinua olemaan lempeämpi, hyväksyvämpi ja empaattisempi itseäsi ja kaikkia muita kohtaan. Sinun on helpompi antaa anteeksi. Ruusukvartsin erityisominaisuus on tietenkin rakkaus ja rakkauden avulla hyväksynnän ja anteeksiannon opettaminen. Se nostaa sydämestäsi esiin negatiivisia muistoja ja tunteita, ja auttaa sinua käsittelemään ne rakkaudella, hyväksynnällä ja anteeksiannolla.

Tämä valtavan kaunis ruusukvartsienkeli on viritetty kantamaan ja välittämään Arkkienkeli Chamuelin rakkaudellista energiaa. Arkkienkeli Chamuel on sydänchakran kehityksestä vastaava enkeli ja ruusukvartsi on sydänchakran kivi. Sydänchakra taas vaikuttaa jokaiseen muuhunkin chakraan, joten sydämen hoitaminen ja sydänchakran värähtelyn kohottaminen saa aikaa paljon positiivisia muutoksia koko energiajärjestelmässä, ei vain sydämessä ♡ Enkelipatsas on paitsi kaunis koriste-esine, myös valtavan hyvä apu meditaatioissa ja hoitokuunteluissa, energiahoidoissa sekä IHME -metodissa. Se pitää sinut ja tilasi koko ajan Arkkienkeli Chamuelin ja rakkauden enkelten taajuudella, joten sinun on silloin helpompi ottaa vastaan valomaailman apua.

Jokainen kivi on oma yksilönsä, eli värit ja kuviot vaihtelevat. Valitsemme sinulle intuitiivisesti oman veistoksen. Kaiverrusmuoto on jokaisessa kivessä samanlainen. Isoin, 10cm Chamuel on viimeinen jäljellä oleva, joten se on juuri tuo kuvassa oleva ♡

Poista
Arkkienkeli Chamuel