KRISTALLIKALLOJEN VOIMA

Kristallikallot ovat erittäin taidokkaasti kaiverrettuja ja kiillotettuja esineitä, mutta siinä ei suinkaan ole kaikki. Eikä myöskään kiven tai kristallin oma energia riitä selittämään sitä jykevää voimaa, jota jokainen meidän virittämä kristallikallo säteilee ympärilleen. Mitä se voima on ja mistä se tulee?

Yhdistämme jokaisen kallomme Atlantiksen keskuskalloon, joten se voima on korkeamman ulottuvuuden värähtelyä, joka aina on kotoisin Atlantiksen keskuskallosta. Sen lisäksi kallon voima tulee myös eri mestareilta, joiden energiaan kalloja yhdistämme. Kallojen kautta mestarit jakavat energiaansa fyysiseen maailmaan helpon kanavan kautta.

Atlantiksen keskuskallo on erittäin korkeavärähteinen kosminen tietokone ja tietopankki. Se on hyvin paljon kaiken fyysisyyden yläpuolella 13. ulottuvuudessa ja sisältää kaiken tiedon tästä maailmankaikkeudesta, sekä menneen, että tulevan.

Kun kristallikallon kanssa meditoi ja asettaa intention vastaanottaa viisautta Atlantiksen keskuskallolta, tietoisuus laajenee jokaisella kerralla ♡

Kun kristallikallon kanssa meditoi ja asettaa intention vastaanottaa kaikkea sitä, mitä kallon mestarilla on annettavaa, saa henkilökohtaista apua ja opastusta mestarilta.