Portal of Healing 1

Eheytä sisimpääsi 💛

liity portaaliin

PORTAL OF HEALING 1 – Eheytä sisimpääsi

Tässä Portaalissa on kyse ennen kaikkea sisimmän eheyttämisestä. Sisimmän eheytyminen puolestaan on hyvin moniulotteinen prosessi, jossa on lukuisia eri tasoja. Sen vaikutukset ilmenevät myös käytännön elämässä hyvin monella eri tasolla. Sisimmän eheyttäminen on sitä kuuluisaa henkisen polun kulkemista. Itsensä kehittäminen ja matka kohti valaistumista on yksinkertaisesti sisimmän eheyttämistä, sirpaleista kokonaiseksi, pala palalta. Mitä enemmän eheydyt, sitä kokonaisempi olet ja sitä enemmän valoa kannat mukanasi. Mitä enemmän kannat valoa, sitä pidemmällä olet omalla henkisen kasvun polullasi.

Portal of Healing 1 saa sinut huomaamaan oman tilanteesi ja katsomaan sitä suoraan silmiin ilman vääristäviä linssejä. Se antaa viisautta nähdä ratkaisut ja antaa voimaa toteuttaa niitä.

Jo ensimmäinen hoitokuuntelu näyttää sinulle missä mennään.

Muserrutko taakan alle, kun sanot kaikille ja kaikkeen aina automaattisesti kyllä? Oletko liiankin avulias, itsesi kustannuksella? Onko kaikkien muiden hyvinvointi aina tärkeämpää kuin omasi?

Tilaa tästä

MITÄ PORTAL OF HEALING 1 – EHEYTÄ SISIMPÄSI ANTAA?

Portal of Healing 1 herättää voimasi, nostaa selkäsi suoraksi ja näyttää sinulle, miten arvokas oletkaan 💛 Se antaa inspiraatiota ja motivaatiota elää elämää omilla ehdoillasi, ei enää toisten määrittelemää elämää.

Saat voimaa, selkeyttä, viisautta sekä hyväksyntää itseäsi ja elämää kohtaan. Portal of Healing 1 saa sinut rakastamaan sinua itsenäsi, sellaisena kuin olet. Sydämesi avautuu ja sen haavoja ja arpia hoidetaan 💛 Se myös antaa sinulle ymmärrystä menneisyydestäsi ja kaikesta, mitä on tapahtunut. Miten ne tapahtumat ovat tehneet sinusta juuri sen ihmisen, joka nyt olet. Hyväksymällä menneisyytesi, muutat tulevaisuutesi.

Sisäinen lapsesi saa kaipaamaansa huomiota, jolloin tietoiset ja tiedostamattomat lapsuuden muistot, ongelmat, tunteet ja traumat saavat hoitoa 💛

Lopulta viimeinen Portal of Healing 1:n hoito antaa sinulle Ylösnousseiden Mestareiden avun ja tuen elämäsi polulle. He hoitavat sinua korkeimmaksi parhaaksesi ja juuri niitä aiheita, joita itse haluat hoidettavan 💛

Kuunneltavat energiahoidot antavat sinulle elämäniloa, rakkautta, hyväksyntää, lähentymistä valomaailman kanssa, luottamusta tulevaisuuteen ja uskoa omaan itseesi. Se näyttää sinulle, millaista elämäsi voi parhaimmillaan olla 💛

PYSÄHTYMISEN HETKI – VALOMAAILMAN ENERGIAHOITO?

Olet ehkä asettanut aivan liian paljon ja aivan liian kauan kaiken itsesi edelle, lähestulkoon unohtaen sen tärkeimmän, oman itsesi. Vaikeina hetkinä olet voinut toivoa, että kunpa tulisi joku, joka auttaisi, että jaksaisit paremmin ja että saisit jostakin apua ja voimia.

ARKKIENKELI CHAMUELIN SYDÄMEN HOITO

 

Sydämesi hellävarainen, mutta voimakas hoito, jossa Arkkienkeli Chamuel murtaa hellästi sydämesi suojamuurin, hoitaa pintahaavat sekä syvemmät arvet, jolloin rakkaus virtaa sydämesi kautta esteettä ja voimalla.

Kuuntele klippi hoidosta >

El Moryan kokonaisvaltainen puhdistus

MITÄ TÄMÄ PUHDISTAVA MEDITAATIO TEKEE?

Tämä puhdisava meditaatiokuuntelu saa sinun alitajuntasi avautumaan, jolloin voit ymmärtää elämääsi syvemmin ja korkeammasta näkökulmasta. Mestari El Morya auttaa sinua ymmärtämään tapahtumien merkityksen ja ennen kaikkea sen, miten mikäkin asia on sinua vienyt eteenpäin kohti sitä pistettä, jossa nyt olet.

Täytä sisäisen lapsen kaipuu energiahoito

MITÄ SISÄISEN LAPSEN HOITO TEKEE?

Tämä kuunneltava energiahoito antaa sisäiselle lapsellesi kaikkea sitä, mitä hän kokee olevansa vailla, oli se sitten mitä tahansa. Mestari Äiti Maria, yhdessä Mestari Sanandan kanssa, hoitaa ja hellii sisäistä lastasi ja energia on niin kaunista, pehmeää, hoitavaa, eheyttävää 💛

ylösnousseiden mestareiden energiahoito

YLÖSNOUSSEIDEN MESTAREIDEN ENERGIAHOITO?

Hoidon punaisena lankana on saada apua juuri niihin asioihin, jotka ovat mielessäsi tai sydämelläsi hoidon hetkellä. Saat itse kertoa Mestareille, mihin asiaan haluat hoitoa saada 💛

Miksi Portal of Healing?

Oletko joutunut pienentämään tai muuttamaan itseäsi, että sovit muiden odotusten mukaiseen muottiin? Oletko itse rakentanut itsellesi raja-aidat, jotka ovat tarpeettoman pienet? Oletko tottunut olemaan ”vain sinä”, sen sijaan, että olisi Sinä?

Kaipaatko muutosta?

Teetkö liikaa töitä tai uurastatko kotona yksin pitääksesi paletin kasassa? Tuntuuko, että kannat koko maailman taakkaa harteillasi. Oletko jo lähellä palaa loppuun?

Jos on koko elämänsä tottunut elämään siten, että joko huolehtii aina toisista itsensä unohtaen, tai asettaa toiset itsensä yläpuolelle, tai muulla tavoin laiminlyö elämänsä tärkeimmän ihmisen eli itsensä, täytyy siihen tulla suuri muutos, ennen kuin voi elää itsensä näköistä elämää ja olla onnellinen. Portal of Healing 1 on suuri askel siihen suuntaan 💛

Merkkejä siitä, että portal of healing 1 on sinulle tarpeen

 • Olet aina saatavilla muita varten
 • Sinulla on surua sisimmässäsi
 • Työnnät itsesi ja oman hyvinvointisi sivuun
 • Olet tottunut vakuuttamaan, että ”kyllä minä pärjään, älkää minusta huolehtiko”
 • Tunnistat, että jaksamisesi on jo äärirajoilla
 • Vaikka ulkoisesti elämässä kaikki olisikin hyvin, tunnet sisimmässäsi pahaa mieltä, josta et pääse eroon
 • Olet kokenut elämässäsi kovia ja kannat menneisyyden taakkaa mukanasi
 • Olet pettynyt rakkaudessa ja kasvattanut ympärillesi kovan kuoren, että pärjäisit
 • Haluat ymmärtää elämääsi ja itseäsi paremmin
 • Haluaisit olla avoimempi, luottavaisempi, positiivisempi ja rakastavampi

Miten Portal of Healing 1 toimii?

Portal of Healing eheyttää sisimpääsi hoitokuuntelu hoitokuuntelulta.

 • Valomaailman energiahoito auttaa sinua huomaamaan oman tilanteesi ja ottamaan apua vastaan.
 • Arkkienkeli Chamuelin sydämen hoito auttaa sydänchakraasi eheytymään ja rakkautta virtaamaan.
 • El Moryan kokonaisvaltainen puhdistus auttaa sinua ymmärtämään omaa elämääsi ja sen tapahtumia. Eheytyminen tapahtuu hyväksynnän ja anteeksiannon kautta.
 • Sisäisen lapsen hoito auttaa paranemaan tietoisista ja tiedostamattomista lapsuuden tapahtumista.
 • Viimeisenä Mestareiden energiahoito auttaa sinua niissä asioissa, joihin itse valitset hoitoa saada 💛

Portal of Healing 1 on sinua varten, jos:

Tahdot nostaa oman voimasi esiin.

Tahdot ymmärtää itseäsi ja omaa elämääsi paremmin.

Tahdot elämältä enemmän kuin mitä se tällä hetkellä antaa.

Tahdot avata sydäntäsi, että voit vastaanottaa ja antaa rakkautta enemmän.

Oletko odottanut jotain merkkiä?

Tämä on se odottamasi merkki. Valomaailma on valmiina ja odottaa, että pääsee auttamaan sinua. Kaikki on enää sinusta itsestäsi kiinni ja mikä sinua estäisi?

Kun tilaat ensimmäisen kerran Portal of Onenessin, saat aloituskuukauden -20% alennuksella, kun käytät kassalla koodia PORTAL20 💛

olen valmis aloittamaan

Tämä on se hetki, josta on helppo jälkeenpäin ajatella, että se oli loppuelämäni ensimmäinen päivä.